Saturday, August 28, 2010

heyaa from cph!

nagu näha, pole ma ammu siia kirjutama jõudnud ja põhjus üsna ühene – Road to CPH! viimastel päevadel kodumaal oli päääääris palju tegemisi-toimetamisi-käimisi. vanemad ja musi läksid ju päev varem väljamaale, kes kaheks nädalaks, kes kuuks ajaks. pole hullu, vanemad saavad puhata, preili saab tööd teha ja lebotada, seda mitte just kõige halvemas linnas euroopas – Pariisis!

vanemad läksid hispaaniasse puhkama ja väikemees võeti ka kaasa, rich sai esimest korda lennata. olgu neil mõnus ja soe seal!


aga mis siis endal seisud, te mõned võibolla küsite. pajatan siis veidikene sellest mida mäletan ja mis pähe tuleb. praegu olen siis CPH's, taanis. kaua sai oodatud, organiseeritud ja ajusid ...... jätame selle sõna välja, aga lähemad inimesed teavad, milline ma olin ja kui segi pea vahepeal oli sellest organiseerimisest. lõpp hea, kõik hea.

igatahes siis kodumaal sai viimane nädal tööd tehtud, 7 päeva jooksul 5 tööpäeva, neist üks õnneks pirital nö lisapäev ja 7 tundi. enne äralendu esmaspäev ja teisipäev sai kõvasti ringi tuuseldatud, reisiks toitu ja nodi ostetud, trenni ka tehtud. päev enne äralendu tegime kk välgu vastu saku saalis mängutrenni, 5 mängu 30 punktini. sai palju mängulisi asju üle vaadatud, vigu avastatud, kokkumängu lihvitud. elgar jäi sakku ööseks ka, sai korra veel linnas käidud ja tinnu sauna külastatud.

aga mis siis ikka, kolmapäeval 11.45 olime lõpuks kõik lennujaamas, pagas ära antud, väike julgustusnaps ja esimene tiimipilt tehtud – lennukile. lend oli okei, 1h45m, vahepeal õhuaugud tõmbasid mõnusalt sees õõnsaks, mõnel isegi kiilus kõnevõime neil hetkedel kinni. okei, lend lennuks, lõpuks jõudsime kohale, mingit moodi 10 korra rongikaarid ostetud, kusjuures üks meist sõitis lennujaam-kesklinn suuna ja esmaspäeva hommikul sõidab veel kesklinn-lennujaam suuna jänest, me pole veel otsustanud, kes selleks saab. hostel on siis kesklinnas, paar minutit raekoja platsist ehk suht sama rongijaamast. selgus, et kõik oligi korda saanud, tuba bookitud ja ainult maksa ära. 1012 is the place we be at! kaks nari ja kaks tavavoodit, selline mõnus hubane tiimituba.

kõik on tegelt suht käe-jala juures, nii toas kui ka linna mõistes. ostutänav algab kohe raekojaplatsi äärest, toidupood on üle silla, kossuplats samuti (tehke palun eestisse ka selliseid väljakuid, videolt saab näha hiljem).

aga jah, on saanud shopata, kossu mängida, linna näha, esimesed kaks õhtut oleme toas ühe ukse taha nurka kogunud taarat ja seda just õhtuste jookide mõistes. täna, reedel enam seda kraami me ei puutu, homme on vaja 5 mängu = €2000 ära teha.

täna hommikul magasime kes kauem kes vähem, meie siimuga lasime 12ni tuimalt, käisin pärast seda ~1h kestnud tugeval hommikusöögil, raamat oli tegelt see mis hommikusöögi nii pikaks venitas, aga mõnus oli. pärast seda läksime üle silla kossu mängima, naiste punt oli ka, segatiimidega sai oma 2h vist pallitud, harjutatud homseks.

mõlemal tiimil on tunne hea ja võidutahe silmis homme platsile.

hetkel tundub, et polegi nagu rohkem midagi muud. eks ma täidan seda blogifaili vahepeal veel, kui tuleb meelde, praegu kaarte mängima ja siis hiljem netti, sest tegelikult ei saa ju ma laivis netti kirjutada, kõik tuleb enne ette valmistada, et tunnise netiaja ostuga ära elada.

piish, homme tähtis päev!

thony out!

No comments: