Wednesday, September 15, 2010

kicks for 2010-11 season

üle mitme aasta on loodetavasti terveks hooajaks kaks paari usaldusväärseid susse saalis lendamiseks olemas, lühike ülevaade ja arvamus esimeste kasutuskordade põhjal


Nike Lebron Zoom Soldier 3

ketsid, mida ma juba aasta tagasi jahtisin, taasavastasin need kreekas emal külas olles ja oh üllatust, läbi akna nägin neid laupäeva õhtul, kui poed olid juba kinni ja pühapäeval nemad ju tööd ei tee. seega oli ema kohe vabalt nõus esimesel vabal võimalusel tulema nende kohta taustauuringut tegema. nagu hiljem välja tuli, õige suurus ja soodushind olemas.
papud said ühe kreeklasega lennujaama saadetud, kohe esimesel päeval oli vaja neid kangru platsile testima minna. esimese hooga kartsin, et kannaosas seespool miski hõõrub, aga selle vea sain kiirelt eemaldatud ja edasi on kets olnud enam kui väga hea! kahe pealmise strapiga saab lisaks paeladele veel regullida ketsi ümber jala, seest on kets pehme, parajalt ümber jala, piisavalt kõrge, mis on viimastel aastatel saanud mulle tähtsaks arvestades hüppeliigese pidevat kehva "käekäiku". nii et ainult positiivseid sõnu jätkub, kel vähegi võimalik, soetage, väärt jalavari!
PS. paaril tiimikaaslasel olid juba eelmine hooaeg samad (erinevad värvid) ja taanis nägin mitmel neid tänavakossu turnal jalas! tundub, et ollakse rahul!


Nike Hyperfuse

jalats, mille esmamulje kohta....korvpallurid ehk saavad aru, mis tähendab esimene trenn uute sussidega - kerge piin, veri kinni, jäik kets jne. nendega oli ainus asi loetletutest teine, kolm korda jäi parema jala suure varba verevarustus nigelaks, aga see oli pisike asi, sest 1,5h trenni lõpuks oli hyperfuse nagu kuu aega mängitud, nii mugavalt jalas. pärast seda pole ma ausalt öeldes lebrone veel jalga saanudki, lihtsalt nii head ja mugavad on need. kõrge äär, seest mugav, miski ei hõõru, ei suru (va. üks trenn kui nina juurest üks koht tibakene paindus valesti), hyperkerge ja muud ülivõrdes kiidusõnad. seni ülivõimsalt parim kets mis eales kossu mängides jalavarjudeks olnud. hind ei ole ka liiga krõbe, seega kõik pallurid, kes uut sussi otsivad - SOETAGE HYPERFUSE!!!!

enough said, nendega plaanin hooaja lõpuni pallida! kahe paariga peaks nad kauem vastu ka pidama ja mitte eelmiste hooaegade eeskujul kiirelt lagunema - ei tahaks enam as jalajälg kontorit nii tihti külastada ja ketside lagunemist kurta.

let's ball!

No comments: