Tuesday, November 24, 2009

Extreme Sport

Pole jõle ammu siia kirjutanud ja põhjus ka kaunis usutava - ajanappus ja viitsimatus. Nimelt käisin semestri alguses kenasti koolis, tegelesin Kossuliiga protokollide sisestamise ning bball24.net ülalpidamisega, lisaks veel trennid-mängud ja kodused tegemised.

Nüüd siis olen aga taaskord tööpõllule saanud. Nimelt täitus täna ametlikult esimene kuu aega Extreme Sport hingekirjas! Selle esimese kuuga on olnud lõbusaid tööpäevi toredate tegelastega, millest mõned näited hiljem. Samuti on olnud ka tapvaid ja töiseid päevi, nagu näiteks esimesed kaks päeva Rocca uutes ruumides kaupa välja pannes ja sisuliselt poodi püsti pannes. Meil oli mõni aeg tagasi kombeks öelda sellise töötegemise ja kiire aja kohta "koguaeg on ora pe**es!"
Aga siiski, seltskond on tore üldiselt, olen suhtkoht pool kuud Solarises ja teine pool Roccas töötanud. Roccas siis nii vanades kui ka uutes ruumides. Nüüd tõsteti vahetusi jälle nii palju ümber, et olen taaskord Solarise nimekirjas. Täitsa tore isegi, miskipärast natukene mõnusam tundub seal, vist selline väiksem ja hubasem, samuti asukoht mugavam ja veidigi rahvarohkem. Mõnusam vast ongi, kui ei pea koguaeg ühes kohas kudema, vaid saab liikuda ühte ja teise poodi. Võibolla varsti igatsen tagasi Roccasse.

Hea küll, mõnest Extreme Spordis töötamise heast küljest veel. Näiteks, esmaspäeval saime kaubale töökaaslase Heigoga, et saan ta vanad Flow The One lumelauasaapad ja seda väga hea hinnaga. Täpselt sobiv suurus, väga kvaliteetsed ja head saapad, hinnaklass on kõrge, samas ise maksan vägagi "saiakeseraha" nende eest! Nagu rusikas silmaauku, kuna alles sai ju vanad saapad maha müüdud. Teiseks, sünnipäeval soetasin omale Quiksilveri teksad meie poest, mis kohe alguses isutama hakkasid. Olen nendega rahul, täpselt see, mida varem olin kaua aega tulutult otsinud. Ja kolmandaks, päris tihti saab nö. moedemmi tehtud, ehk proovime erinevaid tooteid selga, püüame huvitavaid kombinatsioone leida. Viskan paar pilti, mis küll ei ole mingid erilised sobitamised olnud, pigem sellised endale meeldivad või huvitavad kostüümid, mis said ka telefoniga jäädvustatud.


Outfit 1 : Jalas nüüdseks minu teksad Quiksilverilt, tallavarjudeks Rip Curl ketsid, väga muhedad ja mugavad!

Outfit 2 : Seljas kõige mugavam jope ever - Quiksilver Perdol Atmosphere Blue, jalas taaskord samad teksad ja tallavarjudeks Quiksilveri pastlad, välimus huvitav, aga mugavus mitte parimate killast!

Outfit 3 : Seljas Rossignoli Vancouver 09 kostüüm, väga mugav ja ilmastikukindel, Gore-Tex ja puha, kuid hind ka väga krõbe! Peamiselt sai proovitud huvitava värvi tõttu, mis selga pannes ei tundunudki nii tobe kui ette kujutasime!

Peagi aga võib neid lisanduda, veidi täiustatumad kostüümid, lisame mütsid kindad jne. Ehk kelleigl tekib niimoodi isegi ostusoov ;)! Talv ju läheneb, vaja varustus selga ajada.

Pce out!
A.

Rise Against - Savior

No comments: