Monday, November 30, 2009

Motivatsioon!

Nüüd, kus korvpallist sai natukeseks jälle siiber, mänge lihtsalt liiga palju olnud, lisaks väsimus ja bussisõidud, leidsin motivatsiooni võtta aeg maha ja siis jätkata kerge self-traininguga. Pühendan nüüd järgmised vabad päevad jalgade ja kerelihaste treeningule. Põhjuseid mitu. Ühte näete kohe videona, ehk miks tahan jalgu treenida. Tööga tiba ära tümitanud, kuigi viimastes mängudes on põrge olnud hea. Teiseks, kerelihaste põhjuseks ei ole ainult sportlik vajadus, vaid puhtalt see, et alaselg on jälle hakanud trikke tegema ning hommikuti ärgates on nii alaselg kui ka küljelihased valusad. Põhjuseks on see, et nad on esiteks nõrgad ja teiseks vana hea selgroo väändumine aastate pikkuse hüppamisega. Kolmapäevast algab korralikult iga hommik arsti näidatud kerelihaste treenimine hommikuti joogalaadsete harjutuste näol ning õhtul katsun sõita ühele valgustatud metsarajale jalgadele elu sisse pumpama.
Kaalun tõsiselt ka kossust puhkust taaskord võtta, sest õlg ei ole ikka terve. Tänases Harju MV mängus RSK Rae vastu sain taaskord löögi õla pihta mingis situatsioonis ja valu on korralik. Kuna see on parem käsi ja käed on "üsna" vajalikud elutegevuseks, siis ei tasuks vist väga riskida. Tuleb mängugraafik üle vaadata, ehk aasta lõpuni kannatab ära, siis tuleb veidikene pausi.

Nüüd siis aga väikene maiuspala igasugustele spordisõpradele, isegi korvpalli vihkavatele. See mees on oma atleetlikusega sobivaks eeskujuks igasuguse spordiala meestele. Mis siin ikka pikemalt rääkida, liikuv pilt ütleb rohkem kui sõnad!


Shannon Brown! Talking 'bout pogo sticks!

Anthony off to bed!
~

BlakRoc - On the vista (ft. Mos Def)

No comments: