Tuesday, February 23, 2010

chillmorning

kuidagi nii omamoodi hommik oli. telefon tirises sama küll helinaga, kuid kõlas kordades ebameeldivamalt, lükkasin korduvalt edasi. kohustuslik nba.com ülevaade, mavsi võit jälle, uued mehed sulanduvad hästi. riidesse, pleier pähe, kott kokku ehk sisuks paar raamatut, HB lõhn ja Versace stick, soengupasta, vahetusriided, pabersalvrätikud. hambapesu ja rongile, enam kodus ei viitsi hommikust süüa, saan nii natuke uneaega juurde. rongile, üldiselt lahkun kodust 8.40 ja minut on aega tossudjalga-jopeselga-mütspähe-uksestvälja ja rongijaama, aga alati saan seal oodata oma 3-5 minutit! hea, et kell on ees, paneb liigutama. rongis tarvitasin piletimüüja eilset nõuannet, viimane vagun oligi tühi! soe vagun, üksi pingivahes, jalad vastaspingil, Jeremy Clarksoni raamat, jätkuvalt pleierist vaiksel nivool Adam Tensta põksumas. Baltijaam, 20 lehekülge jäänud raamatust lugeda, vast võtan täna viimast, asab neljapäeval tööpäeva uue raamatuga alustada, "365 moodust saada miljonäriks" pole just tont teab mis juturaamat, pigem mõtteterade kogumik. hea siiski läbi sirvida,ajatäide, kuni uue Clarksoni raamatu ostetud saan. Ahjaa, rongist maha, pakin mõnusalt salli-mütsi-kapuutsi-kinnaste sisse ära, pleieris saund jälle peale ja minek. Tuisku trotsides vanalinna sisenedes hõljub ninna pagariäri värskete saiakeste lõhn, eile panin lõpuks tähele, ei viitsind minna, täna ei suutnud enam vastu panna. Ilmselt hakkan iga hommik sealt hommikuks värskust soetama.
Hea küll, lõpuks tööl, riietevahetus, valmis tööpäevaks ehk peamiselt tühjaks passimiseks - seda on esimesed 3 tundi olnud. sneakerfiles.com's ketside inspekteerimine, rahuliku räpsi kuulamine, selle postituse kokkuluuletamine.

seega üldkokkuvõttes on vägagi ideaalilähedane hommik olnud. võtan ilmselt protokollid ka kohe ette, saab selle portsuga ka ühele poole ja viskab kiirelt netti üles, taskuraha teenitud jälle!

`praegu on kõik nii mõnus, vaatamata kodusele olukorrale, aga ehk on seegi mööduv nähtus
`nõela alla minek lükkub ilmselt kuu aega edasi, saab ennem vanematega rahaasjad korda
`põlv on valus, jumpers knee ehk hüppaja põlv ehk põletik põlvekapsli all, neljapäevast alustan ultraheliravi, 8 korda vaja käia, täna peaks kompressi ka ööseks tegema
`palliplatsile nii suurt isu ei olegi, jõudu tahaks isegi rohkem teha, töö võtab kuradi palju aega kahjuks

`siiski kõige ilusam asi praegu oled sina, musi!

Alchemist ft Nina Sky - Hold You Down

No comments: