Tuesday, February 9, 2010

girl, i ain't leavin' without you!

jaheim ja jadakiss on riliissind minu jaoks siiani parimast jaheim'i loost remixi ja visand video ka kokku! väärt pala, nii originaal kui ka remix. orika võite ise üles otsida. lisaks on nüüd jaheimi album ka väljas, nimeks "another round". peaks üle kuulama, viskan ehk selle kohta ka arvamuse lähiajal siia.


meenutuseks üks video härradelt, kes alles mõni aeg tagasi väisasid päälinna toredat pinnapidu ehk andsid live Korteris!



üks eelmise aasta parimaid räpipalasid dj questi arvates, nüüd video ka valminud!
Wale - Pretty Girls



sama loo live esitus jimmy falloni show's koos the rootsiga! väga viis pala, kindel põhipleilisti laks iPodis!


midagi vähe teisest stiilist, aga see artist enam ei üllata mind, eelmine pala
wiley ja chew fu - take that oli juba nii banger, nüüd veel selline kurikuulus taust ja üldse ulmeträkk kokku klopsitud! kaks pöialt püsti!




ja muidugi ei saa siis jätta lisamata esimest pala, mis wiley poolt kõrvu silitas omamoodi "hellalt"




peaks olema piisavalt kuulamist nüüd, väike albumisoovitus ka sealhulgas. wiley teemal veel, uurisin järgi, et vanal on '08 aastast üks street album "grime wave" ja mõned stuudioalbumid, ilmselgelt on vaja nendega ka nüüd tutvust teha lähemalt. üks, mis on soodustanud mu muusikavaliku laienemist on kindlasti juba mõnel korral ennemgi mainitud checkonetwo.eu blogi, teiseks on see tõsiasi, et tööle rongiga sõites ja läbi vanalinna jalutades on piisavalt aega üks album ära kuulata! meeldiv!

a mis siis ikka, laske helilainetel end oma valdustesse viia ja leidke endalegi midagi pleilisti jalutuskäikudeks ja treeninguteks.

piish!

Wiley ft Emeli Sande - Never Be Your Woman (Shy FX)

No comments: