Monday, January 28, 2008

The biggest moment of my life is coming...

IT'S OFFICIAL!
This Saturday at SEB BBL All Star event Estonian and Lithuanian streetballers face off in a showgame.
Sellist pakkumist poleks ealeski oodanud, aga nii üllatavalt ta tuligi möödunud neljapäeval ja tuleval laupäeval, 2. veebruaril saab see teoks. THD, Tusko, Illness, 99% & Anthony astuvad üles, et esindada Eesti streetballereid leedukate vastu. Kahjuks ei saa Villu aka Shareef, üks minu lemmikutest highflyeritest kaasa teha, sest murdis laupäeval valmistudes päris vihaselt hüppeliigest ja peab nüüd 5 nädalat kipsiga ringi kalpsama.

Niisiis, tulemas on minu senise 20 aasta, 2 kuu ja 18 päeva pikkuse eluea tipphetk! Ootan põnevusega, täna trennis proovisin mõne muljetavaldava slämmiga lagedale tulla, kuid tulutult, üsna tühi tunne oli. Positiivne oli ainult homse Välgu mängu suhtes see, et üllatavalt tabasin pea eksimatult mid-range jumperid ja kolmesed. Püss on paigas, loodetavasti on see seda ka homme mängus.

Kuid kõiki sõpru, fänne ja muid korvpalli/streetballi fänne ootame Saku Suurhalli laupäeval juba kella 15.00'st, kui kogu üritus pihta hakkab. Tulge, toetage meid, suur rahvas võib täitsa ära ehmatada, loodetavasti tuleme ilusti toime ja pakume nii mõningaidki highlight'e.

Can't wait! We're gonna smash it!
Streetball to the fullest!
1

Embee - Life in the Sun

2 comments:

Rootsikarol said...

congrats mate! kahju, et ise kohal olla ei saa, aga hoian pöialt

sultan said...

tiba kahju tõesti, aga ma üritan selle telekast linti võtta, meil oma kaameramehed 2 tükki platsi ääres, kõik saab jäädvustatud, kohe ka netti üles riputatud väiksed highlightid ja värgid ;)