Friday, January 25, 2008

It's Friday night...

..and I'm home before midnight! How awesome is that!
Tegelikult on lood nii, et homme, laupäeval siis, teen comebacki kergejõustiku areenil. Polegi ammu kaugushüppega tegelenud, viimati suvel paaril võistlusel. Seekord kutsuti siis noorsoo vanuseklassi eestikatele, eks me näe kuidas välja tuleb seekord. Nagu ka viimastel kordadel, tuleb seekord ka minna kohale ja seal teha esimesed proovikatsed üle mitme kuu, mingit spetsiaalset treeningut kuskil teinud pole.

Tegelikult tuli mul tuju külastada seda kohta siin, kui ma jalutasin koju järjekordselt reedeselt lebotamiselt Triinu saunas. Nagu ikka, väike seltskond koos, väike piip, väike lebo (tuleb mainida, et nagu korralik sportlane ikka, enne tähtsaid võistlusi me vägijooke ei tarbi ;) ). Igatahes, tv3'lt tuli juba paar korda nähtud film "Gigolo mees", mis tekitas koduteel üsna koomilise mõttekäigu mu peas. Deuce on ühesõnaga tavaline akvaariumipuhastaja, kel noh, naissooga just kõige kirkamad lood ei ole. Satub siis ühte majja basseini puhastama ja kukub sisse ning mees viib ta tuppa sisse et külma käele peale panna jne. Ühesõnaga see mees on gigolo ja kuna too peab reisile minema, aga lemmikkala on haige, siis jätab Deuce'i (suure kalafanati) valvama oma uhket elamist. Deuce lõhub kogemata akvaariumi ära ja parandamiseks raha pole - hakkab siis T.J. soovitusel gigoloks, kellest saab siis tema PIMP. Lühidalt siis järgnev kokku võtta, ta saab igasugu naisi kliendiks, küll suure...SUURE matsaka musta naise, ülipika ja suurte jalgadega norra naise, Tourette'i sündroomiga ehk pidevalt ropendava preili ning lõpuks ühe kunstjalaga Kate'i, kellesse ta armub. Kate saab siis tema ametist teada ja ei usu, et too naist armastab jne. Lõpuks, läbi suure müsteeriumi ja möllu nad ikka saavad kokku.
So, to sum it up, tekib küsimus naug siin kodumaisel pinnal võttes ning teades lisaks endale tegelasi, kellel selle õige leidmisega ei ole just kõige paremini teatud aegadel läinud, et kas peaks äkki hakkama selliseks salajaseks eestimaiseks gigoloks ja lootma, et leidub selle ameti kaudu see the one and only?

Loomulikult on see kõik läbi kerge huumoriprisma vaadatud, ajendiks selle mõttelennu tekkele olid kerge väsimus lebonädalast, kus midagi väga teinud pole ja selline tiba lonely tunne, kuna terve nädal nüüd möödas sellest, kui kodus toimus korralik perekisma ja sellest saadik olen vältinud ebameeldivaid pilke ja kokkupuuteid kodustega. Mõned esimesed ööd saidki selle tõttu kodust eemal veedetud. See aga selleks. Üldkokkuvõttes võib ju öelda, et on olnud tore nädal sõprade seltsis, alustades siis laupäevast ja tehes vahekokkuvõte tänasega.

Samas, tõotab tulla huvitav ja tihe weekend: kaugushüpe, simpel session ja kõik muu, mis võib veel peale nende toimuda, nt laupäeva õhtu on veel täiesti sisustamata. Variante on mõningaid, üks parimaid tundub hetkel Mustpeade majas toimuv Kuuluud! Näis-näis, mis tuleb.

Tõmbab nüüd vaikselt otsad kokku, jätab msn's rahvaga selleks korraks nägemiin ja kobib puhkama. Grey anatoomia, hea muusika ja meeldivad vestlused on hilisõhtuse lebotamise oma kuningriigis (loe: voodipeatsis) mõnusaks teinud.

Ahjaa, teadmiseks veel, et lükkasin oma opiaja edasi teatud põhjustel, millest lähemalt saate aimu esmaspäeval, mil järgmise laupäeva plaan peaks kindlaks saama. Ütlen vaid ette, et tulemas on once in a lifetime chance, mida kasutamata ei saa jätta ja mida näevad väga paljud eestlased ja teised baltikumi riikide korvpallifännid.

Anthony, signing out,
rahu välja,
1

Nick Cannon ft R. Kelly - Gigolo

No comments: