Sunday, January 13, 2008

Hejdoo!

No vot sa näed siis, mis juhtus!
Lausa 27ndast detsembrist saadik pole lihtsalt tuju ja viitsimist olnud, et siia tulla ja midagi kokku kirjutada. Kui nüüd päris aus olla, siis on see periood olnud nii faking segane - nii tantsu, tralli ja rõõmu kui ka muresid, probleeme, peavalu ja meenunud vanu halbu asju, mis on jäänud piinama!
Teeb siis nüüd tillukese kokkuvõtte peamistest sündmustest.

Alustaks Miku juures toimunud väiksest paartist, mis 25ndal detsembril toimus. Palju ei tahakski öelda, kui ainult seda, et tavaline simman, nagu meil alati. AGA, kohal oli meie Team Viive46 suursaadik Rootsis Karoll "kindlalt kotis". Korralik andmine, möllu nalja jne!















Mis sest pikemalt ikka rääkida, liigume edasi. 29 detsember - esimene kord see talv lauaga sõitma. Ühepäevane trip Talmale. Ilm oli vihmane ja märg aga väga fann oli sõita. Seni polnud ma veel nii suuri õhulende teinud, sai jälle tibake kogemust juurde. Ette olgu mainitud, et peale aastavahetust sai korra sakus taimekal boxi jibimas käidudja õhtu lõpuks oli FS 270 Boardslide tõsiasi.

Niisiis aastavahetus Olavi cribis. Tõotas tulla korralik paarti. Ja seda ka tuli. Rahvast oli palju, muusika oli kõva, tantsu ja tralli mõnuga! Eraldi polegi muud välja tuua, kui ainult see, et järjekordselt magasin peo kõige külmemas kohas, sedakorda siis maja esimesel korrusel asuva üürikorteri magamistoas põrandal hunniku diivanipatjade peal. Annega sai mõnus pesa sinna ehitatud. Hommikul, kui Alex üles äratas, olin ma näost valge olnud, täiesti kaame, kuigi mul hommikul küll väga külm ei olnud :D! Muidugi mainimist vajab veel hommikune "miiting" politseinikega tänaval, kui meie eskorditud prügikott otsad andis :D. Olukorra õnneks suutsime lahendada üsna huumorisoones ja isegi noorem mendimees viskas meie üle villast ja surus tiba. Tagatipuks veel kuninglik mäkijauramine ja aasta oligi edukalt vahetatud!

Õnneks on tänase päevani, 13nda jaanuarini on peale aastavahetust ainult üks pidu olnud ja ma olen selle üle uhke. Ma olen teinud veel rohkem trenni kui vigastuse tekkimise ja aastavahetuse vahel tegin, nüüd siis veel tihedamini. Samuti olen hakanud lähitulevikule hoopis teise pilguga. Töölemineku plaanid, kooli seisu parandamise plaanid, operatsiooni üleelamine ja muud asjad. Loodetavasti suudan end käsile võtta ja need täita. Oleks esimene korralik samm veel iseseisvama elu suunas. Kui töö ja kooli suhtes suudaks asjad korralikumasse joonde saada, oleks sügisel õppelaenu saades aeg teha järgmine suur samm, Siimuga linna korter üürida ja hakata juba elama vähe rohkem keskmise üliõpilase moodi.

Oeh, peaks minema tegema viimase eine enne mängu, õhtul või homme hommikul jätkan veel mõne tähtsama vahepealse sündmuse meenutusega, neist kõige tähtsam Välgu 6'enda võidu kokkuvõte, mille oleme siiani nii mängijatele, kuid mis peamine, uudishimulikele fännidele võlgu.
Täna õhtul aga kohtub Harjumaa teises liigas Saku võõrsil vastu Kiilile, keda esimeses ringis võideti üsna kindlalt, lubades vastastel kodusaalis alla 30 punkti visata. Näis-näis, mis tänane mäng endaga toob. Oma vorm on praegu üsna laes, kodusaalis viimastel treeningutel ainult puhast kulda loopinud võrgust läbi.

Yezzir, I'm out!
1

T-Pain ft.Teddy Verseti - Church

No comments: