Thursday, May 29, 2008

Hooaeg läbi, uus ukse ees!

Välk on siis lõpetanud oma esimese hooaja, skooriks jäi 21st mängust 18 võitu. Hooaja lõpetas TTÜ KK meistriliiga meeskond, kes olid etteaimatavalt veidi kõrgemast klassist, kuid Välk ei alistunud võitluseta! Hooaja võib edukaks lugeda, palju oli häid mänge, highlight'e, võitlust, samuti kaotusekibedust tuli tunda, oli halbu päevasid, pettumusi. Palju sai koostatud mängude videokokkuvõtteid, promovideosid, pildistamas käidi meid meie toredate toetajate poolt. Arengut oli igas aspektis hooaja vältel tunda. Ideid on tiimisiseselt nii palju, vaata et üle pea ei kasva. Aga nende teostamise nimel tehakse kõva tööd.
Viimase mängu kokkuvõte siis siin:


KK Välk vs TTÜ KK

Kohe on aga algamas uus hooaeg, suvehooaeg Ei, Emotsiooni ridades. Laupäeval läheme esimesele 3on3s streetballi etapile Haaberstisse, lineup Erik, Siim ja Anthony. Erikuga läheme kindlasti ka dongivõistlust koju tooma, ootused ja lootused on suured, tuleb koju tuua! 14ndal juunil saab siis esimene 5on5 etapp toimuma (loodetavasti), selle korraldusega tundub räige keberniit olevat pidevalt. No igatahes...E,E mehed on valmis lendama, hustlema, mürama, võitma. Esimese 5on5 etapi suhtes on veel koosseis lahtine, Erik silmaopil or smth kaks päeva varem, seega tema esimesel etapil meid oma lendamise ja kuldsete visetega ei saa aidata. Kuid meil on uued abimehed, kes lubanud liituda meeskonnaga, loodetavasti kogu suveks. Esimeseks etapiks on meil arvatavasti vaja tuua ka mõned special lisandused tiimi, muidu jääb tiim oma meeste eemalejäämise tõttu lahjaks.
Emotsiooni koduleht on vahepeal üles saanud ja uuendatud on ka seda kergelt siin Mirkoga koos. Kui esimesed kindlad meeskonnaga liitujad ja nö teammemberid kindlaks tehtud, uuendame ka mängijate lehekülge. Lootust on ka lähiajal videomaterjal töötlemisse anda. Oeh, vormid orgunnida, trükid ära teha nii välgu soojendussärkidele kui ka kunagi välgu vormile...tegemist on!

Trenni on viimasel ajal tõsiselt tehtud, väljas pallimas käidud, handlingut parandatud, hüe on reaalseks elevationiks läind, eile sai Saku - Vembu-Tembumaa - Saku rattatrenn ette võetud, tund võttis aega see 20km läbida, ilm oli tõsiselt hea, jalad lausa lustisid selle tee. Nii hea tunne. Täna oli järjekordne outside ballin' pullika getos. Hommikul Tanniga 9st jõmmi pumpama, juuksur ja kool hiljem teemas, nädalavahetuseks ilusti timmi.

Kiirelt siis mainiks nädalavahetuse tähtsaimad tegemised/sündmused: laupäeva hommikul seadistame isaga ilusti uue DVD mängija ära, saab salvestama hakata saateid kõvakettale, siis omadega Haaberstisse 3on3'le pallima, sõber Stange lubas ka kaasa tulla. Õhtul Kristina sünnipäevale, polegi ammu pralletanud mõnuga. Seal saab korralikult pidutseda. Pühapäeva hommikul tuleb aga timmis olla, varakult Pruulikoja esisele platsile ettevalmistusi tegema ja juba 12st päevajuhi rolli täitma, teist aastat järjest saab siis toimuma "Popp on olla noor" noortepäev, kus erinevad esinemised, etendused, noortetelgid, võistlused, meisterdamised jne. Ootan põnevusega.

Anthony lahkub nüüd kergele huumoridoosile Sõprade seltsis ja siis unele!
Peace

The Roots - Why

No comments: