Sunday, May 4, 2008

“The Sun is out man, it's hot as hell, summertime..

Kuldsed read eelmisel suvel minu kõrvu esimest korda paitanud loost selline soe värsirida. DL Incognito - 90 Degrees on teemas, nii autos kui ka kodus. Selles palas leidub lihtsalt nii palju selliseid ridasid, mis iseloomustavat juba kasvõi selle praeguse kevad/suve tegemisi..tulevaseid ja praeguseid.
".. My horoscope said it's gonna be great year
It's going be lots of cookouts and lots of beers
A whole lot of shows, a whole lot of cheers
It's my preferred season
For mad reasons
the world‘s shitty place, but I'm glad I'm breathing.."

Suht palju on juba grillimisi ja teemasid olnud tegelt. Mõningad möödunud nädala tegemised kirja ka.
Eelmsie korra lõpus sai siis mainitud KK Välgu viimase mängu toimumine ja medalite kättesaamine sama mängu järel. Mäng ise oli üsna jolly ja lebo, kindel kott ja medalid kaelas. Õhtul Kalma juures kerge simman, pinks õlleklaasidega oli teemas (kes on näinud filmi Beerfest, teavad mis mäng on teemaks). Hommikune peavalu oli nii jube, et tuli peale võtta, lamasime terrassil kuuma päikese käes nagu surnud konnad suvisel metsavahelisel kruusateel. Päevapeale jõudsin siis lõpuks oma vana kooli ette kirjandikirjutajaid ootama, sealt edasi Stange juurde põksuma ja pärast Mäxi juurde grillima. Õhtu ei lõppenud veel seal. Edasi veel Liina juurde, Stangega pikemad tagatoa meestejutud ja sitad uudised Mirxi õnnetusest. Stay strong ja parane, mate! Aga pärast kahte päeva reaalset joomist oli ikka päris wasted tunne kui lõpuks Liina juurest koju jalutasin. Pühapäeval oli esimene ballimine pärast vigastust, kogusime seltskonna kokku ja läksime Väike-Ameerikasse pallima. Võib öelda, et selle aastanumbri sees ei ole Eestimaa pinnal veel sellist lennukontserti korraldatud. Üsna mõnus tunne oli pärast, kerge Gym Junkie Kristiine keskusest ja Mihkli juurde põksuma.
Uus nädal tõi endaga esmaspäeva õhtul järjekordse pallimise, seekord Heleni koolis. Mõned slamid, mõned kenad move'd, lõppkokkuvõttes aga suur väsimus. Teisipäeval Välgu teine mäng Tallinna Meistriliigas, võit TTÜ SK üle tuli raske mängu järel, kokkuvõte tuleb uue nädala alguses. Neljapäeval sai jälle seltskond V-A väljakul kokku ja tehti üks mõnus pallilahing. Vise oli juba palju parem, beyond the arc oli püss vägagi lahti, lõpp vajus aga rämedalt ära. Ei saa mainimata jätta, et kohustuslik Gym Junkie tuli ära teha. Muidugi iga kord kui nüüd Kristiine keskuses olen käind viimase kahe nädala jooksul, tuleb meelde Cityspordi teema ja imestus, miks ei ole veel helistatud ja teatatud töölevõtu otsusest, kas saan või ei. Reedel tõmbasin ise traati aga ei võtnud vastu see juhataja. Kummaline. No igastahes sai reede hommikul vanemad ilusti Hispaaniasse ära saadetud, nüüd siis reede hommikust kuni esmaspäevani olen üksi kodus olnud. Muidugi jah, reedel ei olnud just üksi kodus, õhtupoole seltskond külas, vaatasime hoki MM avapäeva kohtumisi ja muidu põks. Laupäeval olid õhus rannajalka ja pärast rannavolle Kakumäel, õhtul voolas siis juba tiba suurem seltskond Kooli tee 9, et grillida, võtta väike kurgukaste ja veeta mõnusalt aega üheskoos. Atsi ja Mihkli tavaline vaidlus, ajaloo ümberkirjutamine Absinthi seltsis, pärast põks Kakumäele, Mihkel, Tann ja Ats said Sabine juurde viidud, ise tagasi koju, võtsin Kiki juurest ühe õnnetu tegelase ka enda juurde varjule, et too kauem hommikul magada saaks, mitte ei peaks 8 hommikul Kakumäelt kuhugi liikuma hakkama, kuna perenaine lahkub kodunt. Nüüd siis pühapäeva ka vaikselt mööda saadetud, sai terve päev Asula 15 veedetud, Triinu aias siis reaalselt mitu geimi võrkpalli, kossus 5miinust sai paugutatud, grilli jälle jne. Kodus nüüd hea lebotada, väike õlu kõrval, hoki MM telekas, ennem sai filosoofia videoloenguid vaadatud ja test ära vastatud netis. Tunne on hea, lebos.
Kuigi sõprussuhted mul kõiguvad ja muutuvad pidevalt nagu ilmastikutingimused "talvises" Eestis, siis tuju null küll ei ole, mõned sellised head tegelased on pidevalt olemas, kelle peale võib loota. Vahepeal tulevad vanad sõbrad ka urust välja, saab nii mõnigi tore hetk veedetud, mõnikord jälle ei kuku nii hästi välja. Aga noh, praegu tundubki olevat selline aeg, kus tuleks pühenduda totaalselt kooliaasta lõpule ja mängudele pluss vormi tagasitöötamisele. Reaalne suvevorm tuleb see aasta küll välja töödata. Praegu on seis selline keskmine, jõudu ja rammu nagu tuleb treeningutega juurde, võibolla välja ei paista lihtsalt. Aga ega see välimine nüüd NII tähtis ka pole, peaasi et treeningutest kasu oleks.
Tuleb tõdeda et väga mõnus nädal seljataga, palju aega sõprade seltsis veedetud, samuti palju päikest ehk palju energiat on akudesse laetud, uuel nädalal tuleb Välgu kolmes mängus välja laadida see. Homme hommikul tahaks veel mängueelse jõmmi ja heal juhul kerge visketrenni ka peale tõmmata.

Oeh, sorri, kui liiga palju sai. Võibolla mõni hull võttiski kätte, lasi taustamuusikal ilusti mängida, võttis väikese ampsu ja lonksu kõrvale ning lasi silmadel käia läbi selle pika nädala kirjelduse. Sellistel mõnusatel õhtutel, eriti kui üksi oled kodus, tekib tuju ja tunne et paned lihtsalt kõik kirja. Pean proovima vähe tihedamini õhtuti kribada kui nii palju tegemisi edaspidigi on, lihtsalt nii paljud vajavad kajastamist.

Erilised tervitused siis lõpetuseks saadaks Karolile Rootsi, samuti Hundile Dallasesse, kes varsti peaks ka kodumaa pinda puudutama.

Väike pala veel algul mainitud loost, mis on tõelise suvehõnguga ja mis põksub mul iga päev autos kui kuhugi cruisin lõõskava päikese saatel.

".. [Verse 2]
Relax and groove
We move in crews
The summer is the time for the BBQ's nigga
The kicks are new
The threads are to
Just chilling downtown like my peoples all do
I'm in my prime, I'm just trying to come up
Not a care in the world, not giving a fuck
It's all day everyday
Girls around the way
Got too many to choose from it's prime real-estate.."

Tuleval nädalal tuleb palju postitusi: mängude kokkuvõtted, muud suvised tegemised, stay tuned! See suvi saab samuti ilus ja tegus olema.

Kõigile palju päikest,
Anthony quits for tonight,
piijaaaaassshh!

DL Incognito - 90 Degrees

1 comment:

hufu said...

Mõni selline hull ka leidus tõesti :D