Thursday, April 24, 2008

Gym Jynkie, jooksutrenn, film, ilusa ilma põksud..

Nädal on olnud nii positiivne ja sisutihe, väike ülevaade ei tee paha.
Esmaspäev - Anthony käis esimesel taastusravi sessil, mõjus hästi, sai jälle Prooveliga juttu puhutud ja rannet painutatud. Varsti olen jälle täisväärtuslikult rivis ja ballin' . 12st oli teemas proovipäev Kristiine Nike's, tahaks seal tööle asuda. Selle nädala jooksul pidid CV üle vaatama ja teada andma otsusest, loodetavasti on töökoht õhus. Need paar tundi tööpostil olid huumoririkkad, kolleegid väga reaalsed kinovennad, väga igav seal vist ei hakkaks.
Teisipäev - lõuna paiku tegin väikese jooksutrenni, jooksin oma arvatava Jüriöö jooksu etapi läbi, mis tegelikult ei saanudki seekord mu etapiks. Kerge filmi monteerimine Kevvai juures, hiljem väike cruisimine Kiisale, põks Tinnu saunas ja linna isale medikamente ostma. Reaalne järjekord oli valveapteegi ukse taga enne 23'e!
Kolmapäev - hommikul hakkas kohe triangel pihta, oli vaja Kevvail lasta filmi veel ümber teha, ise tema juurde lennata ja lõpuks koolis kõik korda seada filmi näitamiseks. Õnneks kõik laabus ilusti, film sai ette näidatud, kõik olid rahul ja said huumorit roppumoodi! Päeval õppimine kõvasti teemas, siis Tinnu juurde jälle põksuma, hea seltskond, piip, koss, Ott-Karliga jalka, ülimalt mõnus põks. Õhtul kaua oodatud Jüriöö jooks! Fortuna läks rajale vägagi tugeva koosseisuga ja ka pisikene võidumõte mõlkus peas. Kogu jooksu olime olnud esinelikus, mul oli joosta kõige otsustavam, ankruetapp. Samal etapil Taavo, Veersalu, Immu, Schmidti Pets, seltskond missugune. Pargivahelt paistsid esimesena kaks valget ülakeha, esimene kuulus meie Merlile, teine Veersalu klassi Meritile. Juhtuski see, mida ennem naersime, Veersalu asus taga ajama oma nime, kuna me jooksime Fortuna särkides (Fortuna tiim olime ju) ja ma võtsin Vurri enda särgi :P! Igatahes, jooks möödus ilusti, vahe ei vähenenud, Instituudi väravas sain põleva punase tõrvikpulga kätte ja lõpusirgele jõudes oleks kananahk ihule tulnud, kui ma poleks eelnevalt jooksnud. Kõik cheerisid, ainuke asi mida tossu seest niigi uduste silmadega nägin, oli kargav ja hõiskav Pätu. Lõpuks ometi tuli see võit!!! Nähes valget särki poe juurest esimesena tulemas, oli Pätu üle rahvamassi karjunud "Fortuna on esimene, imege võlli!" ja sellist huumorit peale finishit oli nii hea kuulda. Kõikide õnnesoovid, tiimikaaslaste kokkuhoid, finishijoont ületades sülle hüpanud Stange - see surm pärast jooksu oli seda väärt. Tuleb tunnistada, et peale jooksu oli üks sitemaid enesetundeid läbi aegade peale sportimist, jalgade tagaküljed pidid otsad andma, katus sõitis ja paha oli olla. Õnneks sain sellest mõne ajaga üle, kringel ja Vivafresh tegid imet. Lõpuks Silka ja Stangega kerge sörk koju, Kribu ja Tann joinisid ka, kerge Meistrite liiga jalka oli teemas. Päeva lõpetuseks Tanniga kerge põks Tabasallu Gerdilt rullikaid võtma ja call it a day!
Neljapäev - hommikul julgelt magasin nii kaua kui võimalik. Uudised, NBA Fantasy üle vaadatud, koolimajast läbi ja siis linna kooli. Nii hea on põksuda kooli SL55 AMG'ga, katus maas. Pilgud pöördusid! Koolis sain ka eelpool nähtava Välgu mängu kokkuvõtte kirjutatud, ettekande teema valitud, natuke aega istutud ja minek, tagasi koju. Siis sai ellu äratatud pikalt end tagasi hoidnud GYM JUNKIE! Triinu, Maria ja Liina olid ka pumpamas, seltskond hea ja trenn toitev. Parem käsi on selle üle 2 kuuga reaalselt tagasi tõmbunud, vasak käsi oli biitsa harjutusel reaalselt üle, parem lihtsalt ei vedand lõpuni välja. Naljakas. Aga hea tunne, saab jälle suvevormi poole püüelda, rannahunt 2008 on tulekul ;)! Õhtu möödus tribla ja autopõksu märgis, hetkel telekast pokker ja ise ka Facebookis kogun raha, reaalselt plussis hetkel.

Ülejäänd nädal kujutab endast ette siis reedel arst, ühe armsa neiu juurde, linnas Sportland, Välgu Rahvaliiga viimane mäng ja medalid, siis pidutsema! Laupäeval 2st kooli ette kirjandi kirjutajaid ootama kesvamärjukesega, parandame pead eelmisest õhtust, loodetavasti õhtul ka HipHop Holiday aastasele sünnipäeva peole, Hirm ja Alko pidavat üles astuma.

Loodetavasti möödub see nädal ainult positiivses noodis! Siiani on kõik megahea olnud. Sõbrad on nii teemas olnud ja nüüd veel ühe vana, kunagi kõige tähtsama sõprussideme tiitlit kandnud suhte soojenemine. Lootus püsib, et miski seda nädalat ära ei riku!

Anthony tõmbab mõne veel rahast tühjaks,
pshhhh,
Peace!

Usher ft Young Jeezy - Make Love In This Club

1 comment:

Rootsikarol said...

Ebareaalne :) tore näha, et hästi läheb :) nii peabki, suvi ju varsti ukse ees. Ma ise ka täiega naudin elu praegu :) kõik on lihtsalt superlux :)

Ja tänks selle klõmmi eest, ma teen sulle ka ühe international klõmmi järgmine neljapäev!