Wednesday, April 23, 2008

Võidukas avalöök Tallinna Meistriliigas KK Välgule!

Kes oleks sellist algust meeskonnale osanud ennustada - 14 mängu ja ikka veel võitmatu. Esimese vastasena Tallinna Meistriliigas astus Välgule vastu Vasalemma SK, mäng toimus vastaste koduväljakul Rummu spordihoones.
Meeldiv oli Välgu avalöögil TMKL's tervitada ka kahte uut lisandust meeskonnas - Sander Kuusk ja Taavi Õunapuu. Olgu juba ette mainitud, et nemad olid Välgu poolel ka kõige resultatiivsemad oma debüütmängus.

Mängu käik:
Mängu algus kulges üsna kobamisi, mõlemad meeskonnad otsisid oma löögirelva ja vastase nõrkusi, esimene veerandaeg 14:13 Välgule. Teise veerandaaja alguses said vastased oma rünnaku juba paremini liikuma, kuni mängu sekkus esimest korda Taavi Õunapuu. Seisult 18:19 Välgu poolt vaadatuna tekitas elevust mängu värskelt sekkunud "Õuna", kes viskas 7 vastuseta punkti ja algatas sellega Välgu võimsa 17:0 vahespurdi, kus lisaks temale tegid skoori ka Mihkel Tammo, Sander Kuusk ja Heigo Randma. Veerandaeg kindlalt Välgule 23:10, esimese poolaja järel oli võõrasmeeskond peal 14-punktiga. Teisel veerandajal esimest korda mängu lülitunud Taavi Õunapuult kokku 10 punkti.
Teise veerandaja tugevast spurdist innustatuna läksid mehed teisele poolajale eesmärgiga vahet vastastega veelgi suurendada. Justkui pidurdamatu vanker veeres Välgu mäng ka kolmandal veerandajal õlitatult ning vastased hävitati 18:8, millega mäng juba üsna kindlalt otsustatud oli.
Viimane veerandaeg oli juba puhtalt võidu vormistamine ja vahet enam suurendada ei suudetud, kaitses ei pingutatud enam samamoodi kui eelnevalt ja rünnakul tehti lihtsaid vigu. Veerandaeg lõppes viigiliselt 19:19 ning kogu mäng KK Välgule 74:50!
Kiituseks tuleks öelda kahe uustulnuka kohta, et kuna Taavi ja Sander on mõlemad enamuste meestega juba eelnevalt koos mänginud, siis sulandusid nad mängutemposse väga hästi ja sealt ka sujuv debüüt. Kogu meeskonna mäng tundus seekord ühtne, palli liigutati hästi, vastaste põhimeestega saadi hästi kaitses hakkama ning rünnakul oldi üle igas elemendis. Mängu jooksul ei olnud kordagi kartust vastaste suhtes. Samuti lülitusid vahetusmehed väga hästi mängu ja see muutis meeskonna ühtseks löögirusikaks.
Kokkuvõttes meeskonnale hindeks tugev 4!

Mängu kokkuvõte pildis:

Monteeris Mihkel Tammo


Järgmine mäng juba sel reedel! Käes on viimase Rahvaliiga mängu aeg, kus toimub ka Välgu autasustamine!
Üleskutse köigile! Kohustuslik vaadata!!!

Seega reedel võta kaasa sõbrad, fotokad ja atribuutika kaasaelamiseks ning tule aita KK Välk 15nda võiduni!
1-2-3-Välk!

Gang Starr - Work

No comments: