Thursday, April 10, 2008

Treeneripostil jällegist edukas, kips läind, jooksutreeningud alanud!

Sellised on selle nädala esimese poole märksõnad seekord!
Järjekordne mäng treeneripuldis peetud, seekord olin siis Saku '93 poistel treener Lootuste Stardi mängus BC Vars'i vastu. Algul läksime jälle suure hurraaga juhtima, Vetemaa oli ebareaalses hoos, poisil esimese poolajaga 4 kolmest ja läbimurdelt floatereid ka paar tükki sopsas sisse. Ja tüüp püsis kuumana terve mängu, teisel poolajal veel paar hullu kolmest väga vajalikul hetkel ja olime tagasi mängus, vahepeal vastaste tagamängija, aasta noorem kutt jooksis kiiretest meile reaalselt vastu punne. Esimese poolajaga jooksis kiiretest kuskil 20 sanga. Viimasele veerandajale läksime veel võrdse kolmanda veerandi järel 8punnisest kaotusest, aga siis hakkasid Oliver ja Rasmus keskpossist tabama ja veerandaeg meile 26:11, kogu mäng 62:56! Ütleme nii, et sellistes mängudes elan ma väga sisse oma rolli ja hakkan ergutama kõva häälega, peale mängu ei saand väga öeldagi, et poleks nagu karjund. Poiste üle oli hea meel, et suutsid end kokku võtta, said õpetussõnadest aru ja lõpus ka tabasid olulised visked. Võib rahule jääda ja läheks neljaski kord neid kantseldama.
Treeneripostil on praegu siis seis Saku poistega 4st mängust 3 võitu, ei paha!

Kolmapäeval sain lõpuks kipsist lahti, ei saaks öelda et ootasin seda päeva. Käsi on veel mõnusalt nõrk, õrn ja selline, valuline ütleme nii. Kolm traati on veel sees, nende viimne kohtupäev koidab nädala pärast, 17ndal, kui tuleb uuesti noa alla minna, peale seda läheb vähe lõbusamaks, kaob valu ja tuleb taastusravi aeg, Toomas Prooveli maadlejakäte lähen alla jälle. Tära oli huumor, kui rääkisin medõele kust lõigati, mitu traati sees jne, see ei teadnud midagi, tunnen end juba oma randmete kohapealt nagu arst :P Huumorit sai veel, kui medõde ütles millegi kohta "seda peaks Enden ise juba kogemustest teadma" ja kõik ruumis muigasid :P

Linnast koju jõudes oli sellise ilusa ilmaga esimene soov kohe jooksma põrutada, nii kaua sai seda oodatud. Laadisin DJ Myrka ehk Hundi keevitatud Tiesto "Ibiza mixi" pleierile, lükkasin mõnusalt soojalt riidesse, liiparid värgid teemas ja minek, korralik 25minutine ring ümber Saku alustuseks. Pärast pesu oli reaalselt ümbersündinud tunne, puhas, samas treenitud, värske tunne. Ulmehää ütleks selle peale härra Koobak :P Edaspidi hakkan ringi aina suurendama, arvatavasti juba homme ilusa ilma korral tõmban järgmise treeningu peale, ega siin ei tea kunagi, mis Jüriöö jooksul võib saada ja kelle eest jooksma lastakse. Tahaks küll, Sakku elama tulekust saadik ainult üks aasta vahele jäänud. Ikkagi traditsioon ja nö näitab, kes on varakult jooksutrenne teinud.

Praegu siis kohtumisteni, kuulmisteni, lähen poiskadega välja ilma nautima, lebotama.
Phõiisss!

DJ Myrka - Ibiza Mix

No comments: