Wednesday, April 2, 2008

Kevaaaad!

Lõpuks ometi on ilmataat õnnistanud meid mitme ilusa päevaga järjest. Esimest korda vist mitme aasta järel olen kohe esimesest päevast alates neid ilmasid nautinud ja tunde väljas jalutamas käinud. Väljas on esimesed piibud tehtud, niisama jalutatud, eriti teemas on olnud viimased 3 päeva Chrissu ja ta 4 kuuse kutsika Kennyga jalutamine.

Kenny, Chrissu ja päikesekiir puude vahelt paistmas..

Homme-ülehomme peaks load kätte saama, oleneb, kui kiiresti ARK tegutseb, reedel juuksurisse, laseb Raigol mingid huvitavad triibud-teemad korda saata. Peaks üritama veel Kiki ja ta rühmakaaslaste esinemist vaatama, võistlevad reedest pühapäevani Kalevi hallis. Laupäeva hommikul olen väheke võõral üritusel teadvustaja, Harjumaa Laululapse lauluvõistlusel. Eks näis kuidas hakkama saan, arvatavasti ei paku probleeme ;).
Tuju on jälle mõnusalt tõusuteel, täna sai Nuudiga veel väike Gym Junkie madin peale tõmmatud koduses jõmmis, hea tunne on, homme vast kergelt voodist jalgadele ei tõuse :P
Nädal kipsi jäänd veel, homme panen aja kinni ja siis selgub täpsemalt, kuna vabamalt jälle elada saan. Kannatan ära!!

Sõbrad, vanemad, kallikesed, musikesed, kõik toredad kutsud, eriti Rex, kes akna all juba tund aega haukund on, olge mõnusad, kevad on teid kõiki niigi juba rõõmsamaks muutnud. Tunda on, et kõik suhtlevad ka üksteisega palju mõnusamalt ja selline säde on igal pool sees :)
Mõnus lausa kõrvalt jälgida ;)

Okei, olge toredad, i'm out, Sõbrad käivad!
Ahjaa, Siimuga otsime töökohta, kuhu koos minna. Kui järgmine sügis saame linna elama kuhugi, siis on plaan Sõprade kogumik osta ja siis hakkab huumorit saama, algusest peale kõikide vaatamine.

EI, minek, I'll be back, soon!
PHHÕÕIISSS!

Blackalicious - Deception Pt 3 - Redemption

No comments: