Monday, April 21, 2008

Järjekordne ilus lõpp nädalale!

Enne viikendi kirjeldust tahaks mainida, et hakkan vaikselt tundma, kui suur tähendus on parimatel sõpradel ja mõistvatel inimestel, kellega kiiretel ning pingerohketel hetkedel aeg maha võtta ja teha midagi lõbusat, rahulikku, mida iganes. Täna, pärast kahte pidutsetud õhtut ja enne sündmusterohket uut nädalat oli järjekordne megachill õhtupoolik Mihkli seltsis. Sai Audenteses Nybiti ja Fausto mängult läbi põigatud, kesklinnas olid õhus mitmed head parfüümid, Mihklile lõpuülikonna otsingud, sarnane menüü ja lõpetuseks oli ka guitar hero kõrges teemas! Pärast marsas oleks unustanud õiges kohas maha tulla, sest pea oli puhanud, värske, muud mõtted kaugele pühitud. Hea viis vastu minna uuele nädalale, kus ees ootavad kohe esimesel päeval esimene taastusravi seanss vana sõbra Toomas Prooveli juures, siis mõne tunni pärast proovipäev Kristiine Cityspordis! Ma tahan seda töökohta! Ma tahan end klienditeeninduses proovile panna, testida oma suhtlusoskust, heal juhul arendada ka mingil määral vene keelt, selle kasutust tuleb kindlasti palju ette.
Tegelikult oli eilne pärastlõuna Triinu juures Asula õuel samamoodi värskendav, selline mõnus chillout ja võib öelda et "kett sai maha võetud". Triinu venna Ott Karliga sai palli toksitud, rattaga mööda aeda ringi põrutatud ja niisama juristatud, õhus oli rõõmu ja lõõgastust. Seltskond laua ümber lausa lendas lademetes, laoti üksteisele puid alla, mulle laoti keskmine eest riit puid, selline viisakas :P Õhtu läks veel edasi Enrico keldris kerge Marko sünnipäeva ootuses, kell 12 sai ellu viidud väike külakuhi, Marko oli vundamendiks ja mina tugitaladeks, sealt ka muhk otsaette löögist vastu maad. Väike pubiring, karaoke MM'i eelvoor toimus seal, järjekordne huumoripiisk oli õhus, pärast väike jalutustkäik et neiud saaks ilusti koju saadetud ja põhku. Reede möödus Phili 24nda sünnipäeva tähistamise märgis tema koduaias ja hiljem toas.
Võib öelda, et need 3 päeva jutti olid nii rahulikud, lõbusad ja pingeid maandavad, suhtlemine, suhtumine, käitumine ja arusaam teatud asjadest on nii palju muutunud või mõjutusi selle ajaga saand. Ainuke viga, mis siiani on teemaks - hiline uinumiskellaaeg. Selle pean välja juurima, eriti kui veel tööinimeseks saan. Peakski minema puhkama, päeval siiski tähtis proovikivi.

Seda peab ka veel mainima, et mitmendat päeva kuulan Erikult saadud lugu HU? - Depressiivsed Eesti Väikelinnad ja lugedes Karolli blogi, et kui ma talle selle edasi saatsin, oli ta selle sõnade peale mõtlema hakanud kellegi võõra blogist. Hakkasin ka täna veelgi pingsamalt sõnadele mõtlema. Paneb lausa kukalt kratsima ja mõtlema, milliseid kohti ja inimesi tegelikult on meie Maarjamaal.

Aga uni murrab praegu suure vikatiga ja ei jaksa rohkem enam ennast piinata, veel vähem mõelda ja filosofeerida. Magama ja rõõmuga vastu uuele tegusale nädalale.
Tahaks veel lõpetuseks soovida edu kõikidele 12ndikele, kellel nüüd hakkavad järjest eksamid tulema - kivi kotti homeboy'd ja -girlid, mida paremini eksamid teete, seda magusam suvi tuleb!

Nüüd läksin,
pöidlad pihku proovipäeva puhul,
Peace!

HU? - Depressiivsed Eesti Väikelinnad

No comments: