Sunday, April 6, 2008

Nädalalõpp kirjas!

Jälle üks kirev nädalavahetus seljataha jäetud, algas rahulikult ja võttis tuurid vaikselt üles. Reedel tulid lõpuks load ära, vahtralehtedega on nüüdseks vsjo, nagu ma neid väga oleks kandnud viimased pool aastat. Peale lubade toomist Sauelt viisin vanemad lennujaama ja suund tagasi Sakku, Raigo tõmbas juustesse jälle kerge kunstiteose peale. Edasi sai Soku ja Rocki Juunioride vahelist U20 mängu kaemas käidud Kristo, Sanderi, Kribu ja Hanega, pärast kerge mäki teema ja piljard Kuulsaalis, huumor oli väga kõrges hinnas! Kerge Pirita põks veel lisaks ja siis võeti suund kahe autoga tagasi Sakku, Triinu sauna. Sai natuke sõnamänge mängitud, viimase tähega pidi uue sõna ütlema, Maria, Pätu ja iirlasega sai ikka reaalsed firmamärgi ja soome keele sõnamängud läbi viidud, huumor!

Lööb puhast..mulda sel päeval :D!

Laupäeval sai "Las laps laulab 2008" lauluvõistlusel instituudis teadvustaja oldud, üritus sai ilusti läbi viidud, laule kuulatud, publik jäi rahule sain kiita ja kerge 500ne Sportlandi kinkekaart oli ka nagu rusikas silmaauku :), saan lõpuks Pro Venti ära osta. Peale seda kiire riidevahetus ja einestamine kodus, suund Suurhalli Kalevi ja Riia ASK mängule järjekordselt Pätu ja Vassuga.
Õhtul põks Tanni juures, minumäng, Tudish Piip, nigga please, Erko prillid ja absinth oli vägagi "teemas", ajaa Tanni teise korruse WC sai ka natuke lähedaseks öösel :S! Minutmängus jõudsin 71 minutini, siis sai õlu otsa, ei paha tulemus!
Hommikul peksis Tann peale põgusat koristamist minema, inimesed koju toimetatud, Erko ja Stangega kerge kebab ja siis linna, väike põks Margase juures ja Kalevi halli kaunist sporti vaatama, võimlemist. Olemine hakkas juba paremaks minema selle tohutu ilu keskel :D. Hiljem Sakus panime Alexiga Sambla tee 8 üles autopesula, muusika põksuma ja autod läikima. Tulemuseks 3 autot läikisid, AMG tiba parandatud, Elluga kerge jalka ja saladuse välja pinnimine. Kvaliteettegevus pühapäevaseks olemise parandamiseks. Oma 3 tundi sai seal jauratud ja möllatud, tulemusega peab rahule jääma, ei saaks öelda et lõbust puudust ei tulnd ;). Lisada sellele veel paari tunnine põks lasketiiru metsas mõnusa seltskonna, piibu ja suure huumori seltsis, siis saab päris põksu päeva kokku. Siinkohal tahaks kindlasti tänada Saku valla tegelasi, kes on sinna püstitanud mõnusad istumiskohad ja väikese lauakesegi, et selliseid suvehõngulisi istumisi pidada saab.

Tuleval nädalal ootab ees treenerirolli täitmine ja gym junkie esmaspäeval, kipsist vabanemine kolmapäeval, praegu rohkem nagu meelde ei tule, aga eks saab alati täiendada vajadusel.

Say whaaa,
phiiiss!

Tommyboy - Suur Pilt

No comments: