Monday, August 3, 2009

Let the vacation begin...

Oi, kui hea on taaskord istuda lennujaamas ja oodata lennule pääsemist. Eriti kui tuju on nii megalt ülev, et lausa harjumatu on. Ees ootab 8 päeva sooja kliimat, lauspäikest ning loodetavasti ilusate kohtade külastamist ja puhkust. Seni on veel kõik sujunud ilma viperdusteta, loodetavasti ei muutu see terve reisi jooksul.

Viimasel ajal on lihtsalt nii hästi läinud, et seda heaolu tunnet ei saa kuidagi sõnadesse panna. Midagi siiski teile siia pajatan.
Täna hommikul siis, pinges enesetundega läksin viimast asjaajamist linna toimetama, lootuses ikka õigeks ajaks lennujaama jõuda. Nimelt, oli siis vaja käia Mustamäe haiglast läbi, saada viimane tervisetõend randmete seisundi kohta ja siis sõjaväe arstlik komisjon taaskord. Minu õnneks ei olnud seal kümmet inimestki järele jäänud ja sain alla tunniga korda aetud oma asjad, seega tänasest, 3.08.2009 olen tegevteenistuseks mittekõlbulik!
Eilne päev möödus vaikselt reisiks asju valmis pannes ja Kadrioru staadionil sõpradele eestikatel kaasa elades. Nagu alati, reisieelsel ööl ma ei maga väga, kella 3ni nö "pakkisin kotti" ehk suhtlesin toredate inimestega ja kuulasin muusikat. Nagu ikka. Ahjaa, mõne Coronaga sai oma keha vedeliku- ning B-vitamiini taset tasakaalustatud. Regular, ma ütleks!
Laupäeval toimus Põltsamaal Sprite 3on3 tänavakossu viies etapp, kus me olime taaskord vana tuntud koosseisuga võidujahil. Võit ka tuli, sel suvel esimest korda ei komistanud me alagrupis kellegi otsa ja läbisime turniiri puhaste paberitega. Sellega tõusime enne viimast, 22. augustil Vabaduse väljakul toimuvat Baltic Open'i nime kandvat finaaletappi Harrastajate sarja üldliidriks 4 punktiga Oinaste ees. Suve eesmärk on juba mitmekordselt ületatud, aga süües ju kasvab isu, seega viimasel etapil läheme me ainult etapivõidu ja ka sarja üldvõidu järele. Rootsi kruiis selle nelikuga kõlab magusalt!

Ja muidugi ei väsi kordamast, et kodus on elu lihtsalt ideaalne. Kõik toimib, kõik saavad müstiliselt hästi läbi ja väike venna Richard kasvab jõudsalt. Iga päevaga üllatab meid taas uute häälitsuste ja oskustega! Kõige tähtsam, et ta minu puhkuse ajal võõraks ei jää ja kõik tervisega kenasti korras oleks. Ja teades oma vanemaid, võin ma selles täiesti kindel olla!

Aga kohe algab boarding lennule OK 879 suunal Tallinn-Praha, pean liikuma hakkama.
Olge kõik hästi toredad, mõnusad, loodetavasti on ka teil siin ilus ilm ja saate viimast suvekuud nautida.
Looptroop - Fly Away, nagu alati, saadab mind teele!

Peace, brothers and gal's!
A-Train is now A-Flight!
~

Looptroop - Fly Away

No comments: