Sunday, April 25, 2010

flashback

hellou!

kõigi jaoks tundub uskumatu, kui on laupäeva õhtul keegi veel msn's, kellega vestelda. mul on hea meel, et õnneks on paar tegelast olnud ja enamjaolt on selline tõsisem vestlus olnud, vahelduseks kusjuures ülihea. mõtlemapanev. blogiteema tuli ka jutuks ja see pani blogitamise algusaja postitusi üle kaema. 2007 septembrini jõudsin välja, siis lõid lained pea kohal kokku. halvad mälestused. eriti veel tänast päeva arvestades oli see nagu soola haavale raputada.
igatahes, vahel on ikka nii mõnus vanu kirjutisi üle kaeda. memories!
praegu on küll lõplikult tunne, et see viimane natue üle kuu aja puhkuseni venib nagu tatt või kondoomikumm (ma olen hakanud nii vestluses kui kirjutades ohtralt kasutama tsitaate räpilugude lüürikast). 4. juuni on see õnnistav päev, kui saab sooja päikese alla puhkama, lülitan kogu maailmast fakk offi (näe, jälle üks räpiriim)!
ja täna marko ajas ühe loo nii kummitama, mida kaks nädalat tagasi autos kuulsime raadio 2st, külaliste uus singel.
aga lähengi unedemaale ära. usun, et päike mu päeva naaseb peagi, kõik on tegelikult üsna kenasti viimasel ajal. ja lähitulevik tundub ka kena - varsti lähen esimest korda nõela alla, selle vähe teise otstarbega nõela alla. kui käidud, siis täpsemalt.
aga nüüd "olgu pilv padi ja sinu/ingli tiib tekk"

jätan teile veel need suveootuse sõnad külaliste loost lugemiseks, kuigi sellest te loo kohta erilist aimu ei saa. aimu loo kohta saate kuulates siit 51-52 minuti pealt seda lugu ennast.

jou!

"seal kus on soojad ilmad (läksime), valged liivad, paljad piigad (läksime), võrkkiik ja tekiila (läksime) jahedalt parim alati (läksime)"

No comments: