Thursday, April 22, 2010

mõttehetk

ma olen tööl, üsna tühi päev on seni olnud. tänavakorvpalli reklaamvõtete väikesed teaserid tiksuvad vaikselt üles, minu ja eiemotsiooni twitterist leiate lingid, orkutist ka, ei viitsi siia kopeerida hetkel. vahepeal tegevuse leidmiseks viisin paar kasti prahti ka ära, et mitte lihtsalt siin arvutis passida. tühjus poes, aga igav pole olnud.
tegelt, millest ma kirjutada tahtsin, oli selline asi siis. ma kirjutasin hommikul rongis ühe blogipostituse valmis, tuli tuhin peale, aga tööle jõudes ja pärast sõbra külaskäiku muutsin meelt ja otsustasin mitte seda postitada. lihtsalt pole asi, mida viitsiks siia nii pikalt kirjutada. sain siis sõbralt juurdepääsu ühe preili blogile, mis muidu on parooli all ja saavad lugeda üksikud. uskumatu, aga selle blogi kõikide postituste läbilugemine (kuna neid polnud oma poole aasta peale väga palju kogunenud) pani mind mõtlema. mitte väga sügavalt, aga selline väikene omaette mõttehetk tekkis. ausalt öeldes osad postitused olid üsna sarnased, mida ette kujutasin, aga mõned üllatasid, just selle poolest, et need suutsid ka minus mingi emotsiooni või mõttekäigu tekitada.
arvamus muutus. plusspunktid talle.

aga muidu, mis vahepeal toimunud. noo kaks nädalavahetust on olnud pidusid ja istumisi ja äraolemisi. perekonnas oli üks juubel, väikevenna ilmaletoojal täitus 35 ja saku pubis sai peetud üks mõnus pralle maha lähisugulaste ja peretuttavatega. fun oli, kuigi lahkusin enne keskööd edasi oma sõpradega kergele istumisele. samas kohas järgmisel õhtul ka istumine. sel nädalavahetusel, täpsemalt reedel pärast töölt koju jõudmist sattusin paaritunnisele jutusoonele Villuga, kellega polnud ikka väga pikalt vestelnud ja muljetanud. vaatamata msn's toimunud vestlusele sai selle ajaga väga palju uudiseid üksteisele edastatud, üllatatud teineteist, arutatud eluasjade üle jne. mõnus õhtu.
järgmine õhtu möödus jotis kalli preili ja sõprade seltsis, taaskord üks lõbus ja lõõgastav tööpäevajärgneajaviide.

üks juhtumeid, mida sai postituse alguses juba mainitud, toimus teisipäeval tallinnas. sündmus, mida huviga ootasin mitu nädalat ning mille suhtes ettekujutus puudus, mis ja kuidas toimuma hakkab. sprite tänavakorvpalli reklaammaterjali filmimine sai siis teoks. kimmel, kaameramees ja mõned pallurid ning väga huvitavad "võtteplatsid" ehk 7 tunnine võttepäev, mille järelmõjud siiani tunda. võtted toimusid siis norde centrumi rimis lettide vahel, linnahalli katusel, linnahalli ees asuva hotelli esisel platsil, vanalinnas raekoja plats, raekoja tagune pisitänav, harju tänaval, club hollywoodi ees, vabaduse väljakul, tammsaare pargis, viru ülekäigurajal rohelise tule ajal, viru keskuse ja cc plaza vahelisel ülekäigurajal ning lõppkaadrid rotermani kvartali väljakul. palju hüppamist ja näitlemist, võtteid, päikest, tuult, kõik jättis oma jälje. aga materjal tundus saavat hea ja omapärane. veelkord mainin siis, et twitteris anthonyenden, eiemotsioon ja tanavakorvpall on kontod, mida tasub jälgida ja kust tuleb teateid uute klippide lekkimise kohta.
suuremaid klippe tulekul lähinädalatel.
uued, ilmselt tänavakorvpalli kodulehe suurema reklaami (mis siis läheb nii leetu, lätti kui ka eestisse) võtted järgmine reede, vähe teises noodis aga ette teada süzee tundub awesome!

praegusel hetkel tuleb tõdeda, et asjad jooksevad kenasti. venna kasvab ja areneb iga silmapilgutusega, tööl sujub kenasti (arenguvestlus oli eile ja saime juhatajaga kenasti ühisele lainele), spordipoolel liiguvad ka asjad kenasti, hetkel peamiselt tänavakossu poolt pakutud võimaluste ja emotsioonide poolest ning välguga sai tallinna mv kenasti käima lükatud, tuleval nädalal avalöök ka saku valla meistrikatel, kuhu saime üsna huvitava rosteri kokku.
ahjaa, puhkuseni on veidike üle kuu jäänud, 4. juuni lendan siit minema ja lülitan end konkreetselt kõigest kodumaisest fakk offi!

stay positive, fellas. julgen tõdeda, et sain uut inspiratsiooni jälle siia mõtteid ja tegemisi maha laadida. eks see tuleb sellest, et kõik tundub üsna positiivne viimasel ajal. hea tuju on ka ilusamate päevade ja sujuvate suhete aluseks.

piish!

No comments: