Sunday, November 18, 2007

Pool elu vigastatud!

Kunagi rääkis pinginaaber Jan loo jalgpalli ringkonnas liikuvast naljast, et keegi olevat soovitanud Indrek Zelinskil kirjutada oma autobiograafia pealkirjaga "Pool elu suluseisus!" - Ilmselgelt paistab olevat kätte jõudnud aeg mul alustada oma autobiograafiaga ehk "Pool elu vigastatud!" kirjutamist.
Teeks siis lühikese kokkuvõtte tänasest - olgem ausad, väga persse kukkund päevast.
Hommik ilus, kõik asjad kokku, kaamera ja mänguriided kotti - minek!
Immu ja tüdrukud peale võetud, võtsime suuna KK Välgu avamängule, kus siis halva seisu või mõningate poolvigastatute säästmise korral platsile oleks tulnud. Nii ka läks, enne poolaja lõppu vahetasin dressi selga ja kolmanda veerandi algusepoole tulin sisse. Visked olid küll nii nagu nad olid ja võhmaga ka ei kiitleks väga. Oma 4 punni tõin ära ja tekitasin tiba teravust. Siis aga saabus kõige "meeldivam" osa tänasest päevast - hüppeliigese venitus! Ja ikka selline korralik. Kuidagi saan ikka longata ja autoga sõit tuleb ka välja, aga ega ei sooviks küll eriti sellist tunnet.
No siis läksime Sõpruse puiestee Rimisse, kuhu jõudes Mammu muidugi avastas, et pangakaart kadund. Ja I'le pani täpi peale Fortuna poiste 10-5 kaotus Augurile!
Can it go any better?

Praegu leban voodis jääkott jala ümber tihedalt seotud - ülimalt mõnus tunne tegelt!
Kesköö paiku siis isale veel lennujaama järele, seniks lasen überlebo tv ja läppari seltsis ;)

Sellistes situatsioonides on veel übermõnusam tunne, kui avastad mingi tiba vanema loo, mis annab motivatsiooni ja inspiratsiooni, mis ei lase väga kassima hakata. Sellise loo ma just avastasin tänu teatud kokkusattumustele -->Just to get by, just to get by...

Muidugi, egas siis ilma positiivsete emotsioonideta päev ei möödunud!
Tuleb ju ära mainida, et KK Välgu avalöök oli edukas - ~25 punktine võit!
KK Välk siis täna koosseisus : Mihkel Tammo, Andres Mäe, Taaniel Mägi, Olavi Loo, Gert Merisalu, Sergei Turkov, Raul Liivrand, Erik Luts ja Anthony Enden!
Reedel järgmine lahing juba, kõik vaatama!

I'm out!
1

Talib Kweli - Get By

2 comments:

Unknown said...

mitte "keegi" vaid jalgpallilegend ja muidu kvaliteethumorist Marko Kristal.

sultan said...

Vabandage, minu mälu oli petlik, seega ei hakanud pakkumagi!