Sunday, November 25, 2007

Tok-Tok-Tok!!!

Heihoo teie elutud, kes viitsite siin käia! :)

Järjekordne hullumeelne nädalavahetus läbi elatud. Juba ette mainin ära, et nii hullu laupäeva ei ole mitte ealeski olnud! Mitte ainult laupäeval, vaid üleüldse sellist ebaõnne täis päeva!
Üldse kogu nädal on olnud nii paljude emotsioonide ja tegemistega üle kühjatud lausa. Neljapäevast algas mu nädalavahetus juba, kuna reedeti ei pea bossid koolis ju käima. Kvaliteetaeg kvaliteetseltskonnaga või alati peale koolipäeva lõppu. Üsna võimatu on veeta aega Team Viive46 tegelastega ilma kõhulihaste treeningu ehk lõputu naermiseta. Kehtib ju ütlus, et naer on tervisele kasulik. Me peaks olema siis vägagi terved ja ponksid poisid omadega. Kiki kingitust ostes ja pärast väikest einet Magicus sisse vehkides ning leiba luusse lastes lihtsalt naersime mitme aasta eest ära. Olgu mainitud, et Kiki sünnipäev oli siis järgmise õhtu teema, mille jaoks me siis kinki käisime ostmas. Raamat, mille ostsime, peaks küll endale rebima. Kui selle ikka algusest lõpuni mõttega ära loed ja ka vahel harva proovid praktikas sisu ellu viia, siis peaksid olema proff valmis. Jutt käib raamatust nimega "Seksi piibel". Eks igaüks võib selle pealkirja põhjal omad järeldused teha, milline sisu võib nende kaante vahel peituda, kuid õige vastuse saab, kui need kaaned ise avada ja kasvõi tibakenegi sirvida neid lehekülgi.
Kiki, õpi selgeks!

Let's take it to the Friday. Kui hea tunne võib olla ikka pärast korralikku nädalat end hommikul välja magada ja siis vaikselt üksi kodus olles oma toimetusi ajama hakata. Pesu pesta, mõningad koristusaktid (seekord siis etteantud ülesande näol, mitte omal algatusel), söögitegemine jne. Mõnus...tõesti mõnus. Nagu oli ka ette teada, ma ei suuda ju kunagi õigel ajal õigeid asju ära teha. Pean silmas loomulikult pesu pesemist, mille oleks kohe esimesena võinud panna tegutsema, kuna see on ju passiivne tegevus, kus ei pea koguaeg juures olema ja olekski saanud ilusti enne roosasid kääre oma riided pestud ning kuivatatud. Tänu sellele veale tuli outwear's väikesed muudatudes teha õhtusteks minekuteks. Loomulikult läks meil Aaliga mõlemal piisavalt aega oma tegemistele, tänu millele me ei jõudnud Roosadele Kääridele ka õigeks ajaks. Lõpuks siis kohal RaM koolis, show juba käis. Alates sõidust Saku poest RaM'i poole algas kahe päevane promillimaraton! Siis avasime esimesed joogid ja nii ta läks terve viikend.
Ütleme nii, et Roosad käärid kujunes välja üsna hea üritus järjekordselt. Muljed kahest külastusest on olnud vägagi positiivsed. Eriti mainiks ära pausi ajal kohvikus mänginud muusika - polekski arvanud et selline stiil mulle nii peale läheb.
Kakumäe, Pikaliiva tänav, pidu alaku! Mitmed uued toredad tutvused, vestlused ja napsuvõtmised. Võib julgelt öelda, et hea pidu oli. Vahepealsed sellised tühjad hetked veits võtsid tuju alla, kõigil oli mingit tegemist - ühed tantsisid, mida ma teha ei saanud muidugi, teised istusid ühes nurgas rääkisid oma teemadel, kolmandad magasid. Kuidagi tiba ebameeldiv oli olla. Samas nö. "magamine" tuli meil järjekordselt Erkoga hästi välja, pean siis silmas toas kaasviibijate segamist ja kiusamist. Keegi ei tea, kui kaua me magasime, aga seda tean minagi, et pool seitse oli äratus ja pesema minek. Plaan oli kell 7 startida Viljandi poole. Muidugi minema saime Kakumäelt 7.45, nagu arvata oli. Vannituba ujus pärast meie pesemas käimist normaalselt üle - Gerdi ja Erkoga sai endid hommikul kasimas käidud, aga kui lahkunud olime, siis olevat vannitoa põrandalt vesi edasi otsustanud liikuda koridori ja trepist alla. Tubli Kiki, et ilusti maja korda tegid ja vanematele mingit märki toimunud üritusest ei jätnud! ;)
Kiki sünnipäeva 2 noorimat külalist! ;)

Nagu vennased oleme kõik juba, istu või kukile jooma!
Vot sellised sõbrad oleme kõik üksteisele!
Asendamatud!

Erko, Gert, Alex & Anthony are off to Viljandi! Ja olemegi jõudnud Le Mystique päevani. Sündmused algasid Saustist pihta, kui üks peni otsustas teed ületada täpselt meie eest läbi joostes. Tema jaoks see hästi ei lõppenud, sest meie auto ainukeseks vigastuseks oli numbrimärgi väikesed muljumised ja seda hoidva plastikraami purunemine tühisel määral. Peni aga kaugelt vaadates ei saanud tagasilda kuidagi tööle. Ma loodan, et sellest sõnastusest keegi aga ei hakka järjekordselt valesid arusaamasid minu loomasõbralikkuse suhtes tegema - me ei oleks saanud tema heaks midagi teha ning meil oli ka kiire, sõidueksam pressis niigi peale tänu meie "väikesele" viivitusele hommikupoole. Alates sellest õnnetusest tekkis aga uus mõõtühik - 1 koer ehk 11.26km. Kuidas ta kilomeetrites just selline arv on, ärge küsige isegi selle autorilt Erko Seldelt, sest ka tema ei teadnud seda. Nagu ikka tekivad sellised asjad täiesti situatsiooni ühe hetke pealt ja nii ta ka jääb. Niisiis, Viljandis tegime kerged tiirud tänavatel, uurisime sealset sõidumaastikku ja läksime sööma. Samal ajal kui Nuudi sõidueksamil oli, magasid ülejäänud kolm parmaati FakingYarises lausa kuntsipärastes asendites. Järgmine ebaõnn sel päeval oligi Alexi läbikukutamine sõidueksamil Viljandi manööverdajate poolt. Eks esmaspäeval ole näha, mis sellest asjast ARK's saab - üks härra on asunud asja uurima, kuna nii need asjad ikka ei käi.
Mees roolis...

...ja mehed tagapingilt!

Sorry, uni lihtsalt vägisi murrab ipponiga maha!
To be continued...tomorrow...

Tänane lugu, mis muutis päeva ilusamaks, kui ükski pohmakapäev veel olnud on!
Soovitan soojalt kõigile ka originaalversiooni, mille siia lisan...

Mark Ronson ft. Amy Winehouse - Valerie (Baby J Remix)(ft. Rukus, Precha, Alex Blood and Malik)

No comments: