Monday, November 26, 2007

Tok-Tok-Tok Vol.2!!!

Signing in!
Täna tuleb vähe varem alustada, pole nagunii midagi väga muud tegemist ja saab tiba varem unele ka.

Jätkame siis...ehk siis hetkel julgeme väita, et meie kallis Supermän kukutati eksamil nõmedalt läbi. Homme läheb soovitustele toetutes ametlik avaldus ARK'i poole teele ja kui lint üle vaadatakse ning nähakse, et tõesti anti Aalile käsk sooritada manööver, mida tegelikult ei tohi sellises kohas teha, võidakse eksam tühistada ja Hr. Kiviorg on meil lubade omanik. Aga elame-näeme, ärme rutta sündmustes ette.
Ei saa mainimata jätta veel Viljandi tripist Aali eksami ajal toimunud Yarise käsipiduri ja kohaltmineku testimist ülejäänud Team Yarise liikmete poolt, võrguvõistluste ajal toimunud äksjonit Yarises ning Maxima produktiivset shoppingut.

Väsinud tagapingi reisijad!

The PIMP of the streets of Viljandi!
Tuge annab kurikuulus TOK-TOK!

3/4 reisiseltskonnast!

Olgu, peale Maximast toidu- & joogipoolist juurde ostetud, aeg asuda tagasiteele, mis oli järjekordselt omaette komejant. Õnnetusi õnneks enam ei juhtunud, valmistusime õhtuseks Monika sünnipäevaks. Pean tagasisõidust põhipildid veel lisama siia.
The Army of the Tok-Tok!

True soldier of Tok-Tok!

Kiire lõppvaade nüüd ülejäänud nädalavahetusele. Erko ja Tann linna ära visatud, kiirelt Sakku, veel kiirem numbrilaua vahetus ja koju Monika sünnaks sättima. 10 paiku jõudsime siis järgmisele simmanile vanalinna, kus jätkus nädalavahetuse tankimine. Midagi erilist polegi peost mainida - hõbepeeker, tiba tasuta alkoholi lisaks enda omale. Hiljem öösel taksoga koju magama. Nothing special!

Oeh, palju sai, aga oli ka sedavõrd sisukas ja teguderohke nädalavahetus. Järgmise nädalavahetuse suhtes olen juba endale lubaduse teinud - no alcohol! Väikese külmetuse sain ka sellest nädalavahetusest, ei ole isu järgmine viikend uut litakat saada.
Kui hilisemal ülelugemisel midagi veel meenub, lisan siia teile lugemiseks selle kindlasti.

Lõpetuseks, mitte üldsegi kohe käesolevate teemadega kokkuminev asi tuli meelde. Nimelt kuulsin üle pika aja Army of the Pharaohs'i lugu "Swords drawn", mille viimane riim Celph Titled'i poolt on lihtsalt liiga hea

"Army of the Pharaohs never make love songs,
We fingerfuck bitches with Freddy Krueger-gloves on!"

I'm off!
1
Raadio 2 - "Linnadzhungel"

No comments: