Thursday, November 15, 2007

Positive & Negative. . .

Nonii, järjekordselt on peale tulnud tõsisemat sorti Looptroopi meenutamise periood...
Mõned videod, enamus Promoe live esinemistest kokku kogutud siia -> Looptroop

...

Nii omas maailmas olen, et ei suutnud 15 minutit mitte ühtegi sõna siia kirjutada!

Aga nagu siis pealkirjas sai öeldud, positive&negative!
Pole tuju isegi peatuda negatiivsetel teemadel, mis viimasel ajal toimunud. Kui päris täpselt järgi mõelda, siis viimasest sissekirjutusest alates pole nagu väga midagi halvemapoolset toimunud. Pigem on olnud meeldivaid sündmusi. Eelmise nädala lõpp oli üdinisti mõnus, reedel käisime tüdrukutega kinos. Laupäeval tädi ja tema poja sünnipäev ning sellele järgnenud kesköö sündmused, millest eelmises sissekandes mainisin juba. Siis tuli juubelipäev! Soome tripi kohta lühidalt - Pasila hotelli restos nö isadepäeva-sünnipäeva lõuna ja hokit vaatama. 2 väga põnevat ja heal tasemel mängu. Lühidalt kokkuvõttes üks teistmoodi sünnipäev, kuid see eest mõnus selline. Ei saa muidugi mainimata jätta sugulaste külastust esmaspäeval mu sünnipäeva puhul, väga tore õhtu oli.
See nädal on nii koolis kui ka sõprade ringis olnud selline lõbus ja hea. Kas tõesti lõpuks ometi hakkavad asjad väheke rõõmsamalt minema? Mitte nüüd seda, et ei oleks üldse vahepeal hästi läinud, pigem mõtlen nagu pikka aega järjest ilma suuremate jamade ja probleemide ning halva tujuta. Samas, olen ju jällegi välja kaevanud oma Looptroopi plaadid. Vaadanud pilte, kuulanud lugusid, nii live kui stuudio versioone, ning võib öelda, et lõpuks olen taibanud, milleks nende meeste produktid on võimelised. Ma olen avastanud nendes jõu panna asjadele hoopis teisiti lähenema ning teisiti mõtlema, enamjaolt positiivses pooles. Lisaks suudavad need biidid ja lüürika pühkida enamjaolt meelest kõik halva, panna kaasa ümisema ning mõtlema millelegi heale, mis on tulemas või mida võiks korda saata.
Niisiis, pisuke kokkuvõte mineviku tegudest ja oleviku seisudest.

Kerge preview ka lähitulevikku, mis toob suure tõenäosusega homsesse, reede õhtusse Bad Jami külastuse ning nädalavahetuse Kuutsemäel! Sinjoor Philiga on kindel plaan minna esimesele lumele, teha talvine avalöök, tuletada meelde flatlandi skille ja natukene tunnetust saada, mida see talv tuua võib.

Gotta go now, but don't forget me!

Looptroop rockers! DVSG's!


Promoe ft. Supreme - Positive & Negative [Live]

No comments: