Friday, February 22, 2008

22.02.08

22. veebruar kukkus välja äärmiselt fann. Hommikune unisus hotelli hommikusöögil mõne tunni möödudes kadus vedeledes toas. Väike jalutuskäik kaubamaja juurde ja Alecoqi halli ära neidusid ja nende trimblemist vaatama. Ja nagu eelmine aasta juba kogesin, võin ma vabalt terve päeva seda võimlemist jälgida ilma, et ära tüdineks, iseasi kui pingsalt ma jälgin :D. Seltsi käisid vahelduva eduga pakkumas Kiki ja Heleri, lõpupole jõudis kohale ka Herr Niiduk, kes tõi endaga loomulikult hunniku energiat ja mölluindu! Heleri lahkus peale Bessonova esimest esinemist, Anni liitus ka meiega ja huumori pommitamine jätkus. Bessonova ja Godunko esinemised olid lihtsalt klass omaette, isegi meie Marekuga nägime suurt vahet.
Noh, pärast tahtsime sööma minna Suudlevasse Tudengisse aga kohti polnd, maandusime hoopis hotelli vastas olevasse Gruusia restorani. Mina, Marek, mu ema ja Kreeka kohtunik. Toit oli siuke keskpärane, tegime kerge 4cl Hennessyt kõrvale ja kõht sai täis küll. Suu saime ka põlema, päris terav oli see jalopeno seal toidu kõrval.
Sealt põrutasime edasi Pange väiksele piljardile, jõudsime sinna pool tundi enne sulgemist, nii et paar kiiret mängu sai ära teha. Mõlemal kobisesid mingid erilised Ronnie-löögid sisse, esimese mängu panin ilusti kotti aga järgmised kuidagi napilt tulid ära, 3-1 seekord Marekule. Viimase mängu algades jõudis Ann ka kohale, õhtu sai lõbusalt otsakorrale veeretatud ja nüüd lebotan mõnusalt hotellitoas. Uni kimbutab. Tore päev seljataga, ei saaks kurta.
Homme Marek läheb lippab Võrus kerge 60m ja siis tagasi Miss Valentinele, kus hakkab jälle kino saama. Tänaste teiste rõõmurullidega miitib ka vast, õhtul bussiga kodumaale ja vaatab korra Mister Aleeho juurest läbi. Pühapäeval on lootust Rootsi kruiis peale tõmmata ebareaalse puiduladumise märgis! We gon' conquer the boat, Miku!

Anthony
out for a beauty-sleep
pce!

Bobby Valentino ft Timbaland - Anonymous

No comments: