Sunday, February 10, 2008

KK Välk is unstoppable!

KK Välk võttis siis juba 8nda kolba järjest, jätkates Rahvaliigas puhta lehega. Nüüd siis recap mängust!

KK Välk vs Top Trust
koht:TSG
aeg:07.02.08

publik:22
tulemus:72:30

veerandajad: 1.17-5 2. 19-12 3. 12-6 4. 14-7

Statistika:
Taaniel 5Ast, 7L, 4 punkti;
Gert 3Ast, 4Stl, 5L, 10 punkti;
Mihkel 5Ast, 4Stl, 2L, 8 punkti;
Anthony 5Ast, 1Stl, 5L, 1Bl, 13 punkti;
Andres 1Ast, 2Stl, 7L, 8 punkti;
Heigo 1Ast, 1Stl, 9L, 1Bl, 7 punkti;
Erik 2Ast, 3Stl, 12L, 3Bl, 22 punkti;
Olavi 1Ast

Mängu kokkuvõte: Mehi oli selleks mänguks jällegi soliidne arv kogunenud - 8 nagu üleval statistikas näha. Tunne oli kõigil enamvähem, ainult Erik, Mihkel ja mina (Anthony) kurtsime pisukese väsimuse üle, kuid mängus seda väga tähele ei panegi.
Mängu algus oli aga järjekordselt klassikaline Eriku lahtihüpe korvi alla ja Mihkli kindel 2 punkti. Veel järgmisel rünnakul Eriku jumpshot kotti ja rong oli ilusti veerema saadud. Tuleb kohe ära mainida, et vastaste mäng oli üsna mannetu ilma mõne põhimängijata, kes esimeses mängus tegid pahandust nii punktide kui ka teistele olukordade loomisega. Visketabavusega ei saanud kumbki meeskond väga kiidelda, välja arvatud Erik Luts, kes tabas platsilt pea eksimatult. Meie suureks relvaks said tänu vastastest tunduvalt väiksemale vanusele ja võibolla ka vastaste mõningasele viitsimatusele kiirrünnakud, mis saime kohe alguses ilusti jooksma. Mõnel korral tuli lahendus alles teisest lainest, mille suutsime ära oodata. See näitab mängupildi paranemist, ei tormata kohe kiiresse pea ees sisse, vaid kui vabat teed korvile ei leidu, siis oodatakse pikkade meeste teine laine ja ehk toob see lahenduse.
Teise veerandaja maa-alaga sundisime vastased veel rohkem eksima ja saime ise rohkem rünnata. Vastased sai sel veerandajal küll kõige rohkem punkte - 12 koguni, mis teeb pea poole kogu mängu peale kogutud saagist, aga see veerandaeg oli siiski üsna ühepoolne. Kiirrünnakuid, Eriku donk, paar ebaõnnestunud alley katset.
Lubamatult palju eksisime jällegi korvi alt, kiirrünnakute lahendused olid vahepeal päris kaootilised. Kui siiski kontrastiks tuua teisel poolajal kaks Erikule antud alleyt (Mihkli ja Gerdi poolt) ja minu kiirrünnaku donk siis see mäng oli pealtpanekute poolelt rekordiline.
Tagantjärgi julgeks veel tõdeda, et võidunumbrid oleks veelgi suuremad olnud, kui Hr. Erko "the lauakohtunik" Selde oleks viitsinud aja kinni panna iga audi korral, mis tähendab et me mängisime jooksva ajaga :P.
Niisiis kaheksas võit tuli korraliku saunaga ja Välk jätkab ikka veel puhasta paberitega.

Hinne meeskonnale: 3--
(väsimus, uimasus, lollid lahendused ja lohakus)

Korvide vahe: 640-460+180
Keskmine võit kerkis selle mänguga 22.5 punktini

Videokokkuvõte Mihkli poolt tuli hoopis kiiremini kui arvasin, kahe peale saime seekord korraliku ülevaate mängust varakult, siin siis KK Välk vs Top Trust teine vaatus.



Järgmine mäng neljapäeval, 14. veebruaril, kell 21.30 Kalevi spordihallis, vastasteks GAG'i vilistlased. Tabelis hetkel Välgu järel paremuselt teise tulemusega, viiest mängust üks kaotus.
Siinkohal üleskutse kõikidele fännidele ja sõpradele! Kuna mäng toimub sellisel kellaajal, kus enam ei tohiks kellegil trenni ega sõidutundi ega teooriatundi vms olla, siis ootame kõiki kaasa elama ajaloohõngulisse Kalevi spordihalli, et nüüd siis teha ära see publikurekord ja suurelt! Tule ise ja võta mõlemasse kätte ühe sõbra käsi ning vea mängule kaasa.

Anthony,
signing out,
pce!

Rusko Star - Attention Whore

No comments: