Wednesday, February 20, 2008

Esimene nädal kipsiga!

Lennuga on juba möödas nädal tapvast valust ja piinast. Quick review möödunud humoorikast nädalast.
Peale oppi paari tunni pärast sain ilusti koju, valu polnud, käsi oli nii tuim veel, et pidi kaelas rippuma, sest biitseps hui töötas, käsi kukkus kohe alla. Öö poole hakkas juba käsi valutama, magama jääda oli võimatu, valu oli kõige hullem, mida ma eales tundnud. Valuvaigistid läksid nagu lutsukommid. Kuidagi elasin ikka öö üle ja läksin isegi kooli, kus valu hakkas õnneks taanduma tasapisi.
Reedest esmaspäevani olime kamraadidega Võistes, paarkümmend kilti Pärnust edasi, Tammode residentsis. Seda 4 päeva võib kokku võtta kahe põhilse märksõnaga: Puiduladumise MM ja ora!
Lineupis olid korralikult kohal Ats, Mihkel, Erik, Andres, Matjus ja mina, võib uskuda küll, et puitu lendas igasse suunda, isegi nii hullult et kamina saime küdema.

Playstation3'l NBA 2k8, NBA All Star Weekend suurelt ekraanilt, pokkeripõks, kohe kohale jõudes läksid sellised teemad peale ja puitu lendas igasse lehte. Mihkel, Ats, Erik ja Matjus tõmbasid esimesel õhtul kohe klubisse ka ära, Rookie mänguks olid muidugi tagasi, aga ega keegi väga mängu ei jaksand vaadata peale minu ja Ancu.
Hommikul magasime ka muidugi kõige sügavamalt selle eest. Päev nägi ette terviseparadiisi külastust, millest ma muidugi osa võtta ei saand, lasin väikse tunniajase jalutuskäigu "talvises" Pärnu rannas. Heldelt ilus oli, mingid talvepäevad jääl, puhkpilliorkester lasi mussi, rüsijää peale sai ka ronida, vaade missugune. Tegin väikse jalutuse naiste plaažini ja tagasi, vahepeal mõned desktop background potencial'ga pildid said ka tehtud.
Mõned näited siin :


Rannast edasi Steffanisse sööma, mida ma jälle kaasa ei teinud, käisin ennem terviseparadiisis söömas. Põksusin Port Artur 2's ja niisama linnavahel. Pärast veel väike põks Vreni juures, filmid ja snäkk, kerge puit ei jää ka muidugi ladumata, kuidas saakski. Võistesse tagasi jõudes sai horror teoks, kõige suurem hirm mis olla sai selleks viikendiks - netiühendus kadund ja seega ka tähtsad tv-kanalid. Sinna läks siis All Star viikendi laupäevased osad, pm kõige huvitavamad. Tõmbasime siis ennem valmis mõeldud NBA 2k8 turniiri pleissi peal käima, loosisime alagrupid jne. Peab ette ära mainima, et alagruppidest edasi ei jaksanud mängida, järgmine päev läks juba möll edasi Celticsiga seasonit lammutades, seega poolfinaalpaarid jäid õhku rippuma järgmise korrani - Anthony vs Andres ja Mihkel vs Erik!
Pühapäeval läksid lõuna paiku Ats ja Matjus kodu poole teele, me jäime neljakesi edasi põksuma. Korduses vaatasime eelmise õhtu dongid, kolmesed ja muud asjad ära. Dwight ja muud donkajad olid lihtsalt ebareaalsed, Kapono kolmeste rekordikorduseg, Deron võimsa Skills Challenge võiduga ja San Antonio üllatusvõit Haier Shooting Starsis. Ainus väljasõit kogu päeva peale oli kohalikku teeäärsesse poodi, ülejäänd aja kopitasime toas ja lasime lebo, pelasime NBA'd ja õhtu poole tõmbasime uuesti pokkeri, seekord freerolli peale. Öösel veel All Star game peale, Erik muidugi jälle magas kogu mängu maha...ja kus mees magas - PÕRANDAL! Ilma mingi pehmenduseta üsna lagastatud parketil. No tere hommikust, ega vend ei saand selle eest kergelt puitu.
Esmaspäeval veel viimased NBA 2k8'd, koristamine, söök ja siis Pärnusse veel veidikeseks põksuma. Kerged poetuurid, söömine ja kodutee või alata.

Üldiselt tuleb tõdeda, et need on väärt viikendid, mida tuleb korrata ja mis kõige tähtsam, naisi ei tohi olla kaasatud, siis ei tule asjast midagi välja.

Oraaaa, tervitusi külmast ja jäisest Pärnu rannast!

Anthony
going for a shower
Pce!

Fantan Mojah - Ordinary Herb

No comments: