Tuesday, March 17, 2009

Marley & Me


Sai siis üle väga pika aja superkinokompleksi külastatud. Sabine pakkus välja sellise filmi "Marley & Me"!

Tegemist oli siis ametlikult komöödiaga, kuigi üsna palju oli draamahõngu ka mängus, eriti filmi püänt, milleni me veel jõuame. Film siis rääkis abielupaarist John (Owen Wilson) ja Jenny Groganist (Jennifer Aniston), kes kolivad Floridasse ning asuvad konkureerivatesse ajalehtedesse tööle ja soetavad seal hubase maja. Peamiseks mureks aga Johnil saab olema mõte lapse saamisest ja kolleegile muret kurtes soovitab too hankida koer, kellega on kergem alguses harjutada, ei vaja nii palju tähelepanu ka, käid jalutamas, toidad ja aegajalt lased välja.
Marley satub aga olema pesakonna kõige hullem väljalase oma ebaloomuliku suuruse, energilisuse ning tahtmisega kõik tagurpidi keerata ja läbi närida. Majapidamine ning ümberkaudsete elu muutub katastrofaalseks, kullerid ja postimehed ei julge oma tööd enam tehagi, koerast ollakse valmis isegi loobuma. Sellest hoolimata saavad John ja Jenny aru, et ”maailma kõige hullem koer” Marley toob nagu nõiaväel neis mõlemis esile just parima.
Filmi lõpp on siiski üsna kurb, Groganite pisipere on harjunud koolibussilt maha astudes postkasti juures ootava Marleyga, kui koera hakkavad tervisehädad ning vanus kimbutama.

Ausalt öeldes soovitan seda filmi kõikidele, kelle peres on koer, kes tahavad koera võtta ning kellel on oodata perre väikest venda/õde või isegi poega/tütart, üsna palju õpitavat jagub, kuna peresisesed muutused ning koera käitumine on viidud üsna kõrgete pööreteni!

Väikene preview treileri ja ametliku kodulehe näol -> http://marleyandmemovie.com/

R.E.M. - Shiny Happy People

No comments: