Tuesday, March 3, 2009

So long Shox, welcome Zoom BB!

Uus teema tuli siis seoses vanade papude lagunemisega ja uute vastu vahetamisega. Kuna siin käib kuuldu järgi nii mõnigi pallur lugemas, siis pistan oma emotsioonid/kogemused/soovitused papude kohta kirja, ehk on kasu!

R.I.P. Nike Shox Slam

28.02.2009 siis hakkasid juba kord ümber vahetatud Nike Shox Slam'd lagunema ja juba sedavõrd strateegilisest kohast, et targem oli nad kiiresti ümber vahetada. Ühe jalatsi, ei mäletagi kumma, igatahes välimine kannapoolne Shox läks pooleks ja oli ainult aja küsimus, millal lahtine tükk täiesti ära murdub. Muidu oli hea kets, üle pika aja üks mugav kõrge äärega kets, mis mu jalale sobis. Miinuspoolele kannaks muidugi selle, et pole mõeldud väga tagamängijale ja kiiretel pidurdustel-suunamuutustel olin külili sest lihtsalt pidamist polnud külgedel. Aga muidu väärt jalats, mugav, sobib sellisele 4-5 kohal mängijale hästi ja teised omanikud pole seni nagu kurtnud ka. Lihtsalt mulle on sattunud taaskord mingi ebard praak.
Tänu vanadele kolleegidele Viru Cityspordis sai siis katkised ümber vahetatud!



New mates - Nike Zoom BB II

Esmamulje uutest mängusõpradest oli väga hea, kuigi palju seal jõusaalis tammudes ikka tunneb. Eks selle esimese tõelise tunde saab neljapäevases trennis ja loodetavasti pühapäeval Kose MV poolfinaalis on kets juba kenasti natukene jalajärgi muditud. Juba Cityspordis töötades sai uue kauba saabudes sai neid jalga proovitud, siis tundusid veidi liiga kõrged, aga seest ülbelt pehmed. Sellepärast tuli need kohe paarile tiimikaaslasele maha ärida, kes siiani kiidavad neid. Värvivahe on meie papudel ainult ;)! Aga täitsa rahul võib olla, loodetavasti peavad kenasti hooaja lõpuni vastu ja ehk aitavad suvehooajal väljas ka veidi pallida.


K1X 187

Tegelikult oli siin juba plaanis norrast need papud ära tellida, täpselt minu suurus olemas ja mõnda aega juba neid ihaldanud. Nüüd tänu nende heade papude saamisele ja raskele ajale pean kahjuks taandama nad "on hold" seisundisse ja vaatan, kas püsivad veel mingi kuu-kaks seal, lanegatatakse ehk veel hinda, siis võtan ära. K1x'i stiil ja teema läheb juba aastaid peale, kahju ainult, et eestis on seda ainult pärnus streetweari poes ja ka üsna vähe. Väljamaal on samamoodi kindlates kohtades ja üsna mahlase hinnaga. Sellepärast ongi peas tiirlema hakanud idee, et ise midagi olukorra parandamiseks ette võtta. Praegu poistega arutame, eks näis kas saab toimima!
Igatahes K1X'i papude kohta oskan nii palju öelda, et kahed vabaaja jalavarjud on olnud, ühtedega käin siiani üsna tihedalt, üle aasta vastu pidanud ja väga mugavad + stylishid!

We ball!
1

Non Phixion - Legacy

No comments: