Monday, March 2, 2009

"Elämä on laiffi"

..ütles Marko, kui Harry oli meid toimetanud Mammastesse ja nägime Põlva põhikohta - kurikuulsat ööklubi Life'i! Sinna jõuame aga hiljem. Et siis reede hommikupoolikul sai seitsmekesi starditud Põlva suunas, kus toimusid Eestimaa XI Talimängud ja meie olime siis omadega seal, et osaleda valdadevahelise korvpalli finaalturniiril. Kossuturniir algas reedel juba lõunast, mis tähendas, et paljud tööinimesed pidid end vabaks küsima ja need, kes seda ei saanud teha, pidid oma meeskonda kurvastama ja selle nahka läks paljutki ka meil. Kohale sõitsime siis koosseisus Anthony, Marko, Harry, Randor, Fredy, Andre ja abikäe ulatas ka sel hooajal enam meiega koos mittepalliv Indrek Bauer ehk Põmba. Aga mängitud saime, avapäeval siis kaotus Tamsalult ja võit põlise ning põhimõttelise rivaali Kose üle, teisel päeval hilisemate meistrite Väike-Maarja käest kindel pakk ja kohamängus napp kaotus Kiilile. Viimane mäng sujus endal kõige paremini, vise tabas ja meeskonna 35 punktist kottisin ~24 vist (viis 3pt). Saime vähemalt mängud decentilt mängitud ja vallale seni parimad punktid korvpalli poolt toodud.
Kahe mängupäeva vaheline oli aga muidugi tavaline pidutsemine sellisel kahepäevasel üritusel, kus on palju tuttavaid koos. Kosekad lükkasid pokkerilaua püsti, 10 matsi lauda sakust ja koselt, ülejäänd vaatasid ümberringi pealt - mäng võis alata. Meeleolu oli lõbus, natukene kesvamärjukest igaühel ja nalja kui palju. Lõpuks võit taaskord Sakku, Rana pani asja kotti. Ega's muud kui ööklubi Life'i! Kõik mõnusalt olengus, klubis alguses oli rahulik, pärast kogus pidu kõva hoo sisse, peategelane oli loomulikult Hr. Rannas, kes tantsitas suht klubi pooled naised vähemalt läbi. Minul see pidu just kõige paremin ei lõppenud, tiba kahju oli. Hommikul Zirnaski möla peale ärgates (käis väga vara ukse peal midagi sogamas) oli enesetunne "ehe miinus" nagu siinmail tavaks öelda, isegi Fredy pani puid alla ja pakkus kiiremas korras Cappy Ice Fruiti, et olukorda parandada! :D
Igatahes oli väärt trip taaskord, lõbu laialt ja selle satsi kohta üsna head mängud. Nüüd edasi mänguvaba nädal, 8ndal märtsil ehk naistepäeval Kosel poolfinaal Kose KK vastu, seni tuleb vormi veel lihvida, jalad hüppekavigastuse tõttu tiba nõrgaks jäänd, ei kanna väga, ebakindlad ka läbiminekutel. 9ndal ehk esmaspäeval kohe otsa üks lõbus mäng kodusaalis Raasiku vastu harjukate raames, autsaiderid siis suht. Saab ehk mõne highlighti ka korraldada. 15ndal märtsil ehk kahe nädala pärast juba Kose MV finaal, loodetavasti suudame Kose KK kindlalt alistada ja minna juba tiitlimatši täie rauaga lammutama. Muide, E,E vormid on valmis, pühapäeval peale mängu püüan kohe pilti jagada, et näha kaunist univormi.

Nothing much else to say!
Hope you had a nice time reading this and new sh*t comin' soon!
~

Ryan Leslie makes Sometimes for Cassie (Youtube)

No comments: