Thursday, February 26, 2009

And here we go again...

Ja lõbus nädal ei saagi otsa. Juba olid väikesed kahtlused, mis järgneva kolme päevaga peale hakata, eriti just reede-laupäevaga, pühapäevaks mõned plaanid juba olid, aga siiski täna õhtul peale Saku vs SK Hoopsi mängu palusid tiimikaaslased, et ma ikka läheks Põlvasse kaasa vallakatele, sest ehk keegi sab viga ja saan vähemalt platsil kohatäiteks olla. Loodetavasti siis jalg väga hullutl tunda ei anna. Tripist tõotab tulla väga hull huumoriviikend, sest tiimis on nii Maagz kui ka Immu, Koselt tulevad Mirko, Luts ja Taavi ka, nii et igav seal kindlasti ei hakka ja lõbus reede õhtu on tulemas! :D Loodetavasti paraneb jalg ka piisavalt ööga, et homme mängida saaks natukene. Aga mis sest ikka, peaasi et lõbus saab olema.
Täna oli ka üsna hea tegus päev, hommikul sai mõnda aega kodus lebotatud, suusatamist vaadatud ja läpakat puhastatud, päeval siis linna, viisin läpaka parandusse - JÄLLE! Nüüd on viga siis klapis, aga tegelt mõnes mõttes oli kasulik jälle, sest sai kõik kräpp välisele kõvakettale tõstetud ja kui läpakas tagasi saadud, siis saab lõpuks kõik ära sorteeritud ja ainult vajalik tagasi tõstetud.
Hiljem sai siis natuke linnas poodides tiksutud, vaadatud mida pakutakse, kuigi ju vaja midagi pole. Juhuse tõttu sattusin audesse esiliiga mängule Tamsalu Los Toros vs Noortekoondis, sealt edasi isa vanameeste mängule, edasi pidin rooli istuma ja läbi selveri shoppingu Sakku siis kossuliiga põhiturniiri viimasele mängule, mille siis meie mehed võitsid pärast tõsist viskekontserti mõlemalt tiimilt. Loodetavasti need vähesedki mehed, kes homme Põlvasse sõidavad, said hea hoo sisse. Põmba kohta ei tea, saalihokimees nagu ta meil on, aga loodetavasti sulandub kenasti. Ja tegelt, kena oleks kui homem õhtul mõned tööinimesed sõidaks ka Põlvasse ja aitaks laupäevastel mängudel võitu tuua.

Mis siin ikka, haisen veel natuke NBA All-Star 09 ja snäkkide seltsis, siis tuttu. Kui tagasi, siis tahaks natukene viimase aja muusikalainest kribada, olen taandunud lugudele, mis on mõned isegi minust vanemad! ;)

PCE!
a.

Naughty By Nature - Hip Hop Hooray

No comments: