Sunday, February 8, 2009

Hambahaldja paranemine & Kose MV põhiturniiri võit!

Päev 2 ehk pühapäev! Väike ülevaade tervislikust seisundist.
Ma nüüd otseselt ei oska öelda, kas hammas kuidagi hästi või halvasti paranenud on, aga välja pole uuesti kukkunud. Mis kõige imelikum aga samas hea, on see, et valu ei ole põhimõtteliselt üldse esinenud, ainult õhtul enne magama jäämist tibakene, siis on ka 1 sopladeini tableti poolt abi tulnud.
Kõige masendavam on aga selle vigastuse juures see, et närida ei saa midagi, reede õhtust saadik olen vedeltoidu peal, neelamine võrdub söömisena praegu! Puding, jogurt, frikadellisupp püreena, kartulipüree ülipeeneks purustatud lihapallidega, mannasupp maasikamoosiga - selline on üldjoontes praegune menüü, sest muud lihtsalt ei ole võimalik süüa.
Aga üsna ära tüütab ja kõht on pidevalt tühi. Kuigi, tuleb tõdeda, et vanaema spetsiaalselt mulle valmistatud frikadellisupi püree oli metsikult hea, praegu läheb teine kausitäis juba, saab lõpuks kõhtu normaalse tunde. :P
Hommikul on arstikülastus, selgub natukene, kuidas alguses läinud on. Tädi käis ka just korra läbi meilt ja hirmutas veidi, et suht kindlalt sureb närv ära hamba juures ja tuleb ära täita, hammas võib värvi muuta ja muud värki. Igatahes olen juba arvestanud, et saan väga-väga kaua sellega nüüd madistada.

Aga noh, mis seal ikka, vähemalt muutis päeva vähemalt veidikene rõõmsamaks järjekordne võit Kose MV'tel, kus põhiturniiri nö "finaalis" olid Ei, Emotsioon ja Reval Kinnisvara! Pärast tasavägist esimest poolaega, mille võitsime 1 punktiga, tegid poisid kolmandal veerandajal spurdi, muutsime tiba kaitset ja veerandaega E,E'le 30:15. Sealt edasi tuli lihtsalt korralikult lõpuni mängida ja järjekordne võit 101:81 tuli ära! Kohamängude esimesest ringist oleme vabad, teises ringis tuleb vastu H-Sport vs Purde Haljastus mängu võitja.

Teate, nii raske on platsi äärest mehi juhendada, kui tead et ise ei saa vahetusest mängugi sekkuda. Ma vihkan seda kõige rohkem. Samas mängule minemata ka ei saa jätta. Loodetavasti ei pea ma kaua trennist eemale hoidma, jõusaalis peaks ikka saama käia. Nüüd, kus ei ole palliplatsile ka pikka aega asja, saab jalgu alla ehitama hakata. Ja kui ma ükskord paranen, tulen veel tugevama, võimsama ja kiiremana tagasi, kui eales varem!
Ja muidugi - hambakaitsmetega! :D

Tagasi vedeltoidu neelamisele,
Cya!

Noizmakaz - Eluparoodia

2 comments:

Rootsikarol said...

Uuu, saad ka enda hambakaitsmeid närida puhkehetkedel. Nagu professionaal!

Edu paranemisel!

sultan said...

Yeah, mees, seda ma ootan juba! Lähen vahetusse ja pistan need sleeve'i vahele, mänguseisakute ajal hoian hammaste vahel ja üritan käsklusi jagada! :D
Eks ta tegelt ole pigem hädavajalik, isegi neile soovitan, kel pole hammast välja veel löödud, kontaktspordis on soovitav!

Thanks, püüan paraneda!