Thursday, December 3, 2009

Brain Farm Cinema

Tänu twitterile avastasin ühe härra poolt postitatuna selle filmitööstuse kodulehekülje.
Brain Farm Cinema on spetsialiseerunud õhuvõtetele ja igasugu erinevatele ülesvõtetele ning produtseerimisele tipptaseme HD filmide, TV, interneti ning reklaamide jaoks.

Täpsema info ja kirjelduse jaoks peate oskama inglise keelt ja külastama nende saiti www.brainfarmcinema.com, sest mina ei hakka kõike teile siia tõlkima. Keda kotib, see uurib.

Väikene avastamisrõõm oli seda videot nähes minulgi, sest panin kokku kaks asja. Nimelt aasta tagasi soetasin nii endale, kui ka sünnipäevaks suurele semule Torelile paljuräägitud lumelauafilmi "That's it, That's all" DVD Premium karbiga, pildid ja puha värgid sees. Koju jõudes vaatasin siis pooleldi filmi üle (kuna vahepeal võttis uni võimust) ja imestasin, millised ulmelised kaadrid ja ülesvõtted lennult võetud. Graafika oli müstiliselt hea, võtted olid midagi sellist, millest pole seni lauafilmides ja ka paljudes teistes linateostes haisugi olnud. Igatahes teisel korral filmi vaadates oli emotsioon muutumatu, iga kord leiad midagi uut, mille üle mõeldes suu ammuli lahti jääb.
Nüüd tunnikene tagasi härra Karel Loide twitterist seda linki kohates ja videot vaadates oli meeldiv avastamisrõõm, kuna videost avanesid samad kaadrid. Tuleb seega välja veidikene Brain Farmi kodulehekülge avastades, et just nemad ongi selle lumelauafilmi ja mõned muudki ekstreemspordifilmid üles võtnud. Thank you, Brain Farm, ütlen ma! Tänu neile on lõpuks ometi viidud see niigi inimvõimete ja füüsika piire kompiv spordiala ka videolindile sarnastes mõõtmetes.

Aitab lobast, link videole alljärgnevalt, head vaatamist! ;)

PS. Esimeseks taustalooks on imeliselt hästi sobiv Imogen Heap - Hide and Seek

Bran Farm Reel

Imogen Heap - Hide and Seek

No comments: