Friday, December 11, 2009

Koolitused

Buum!
Tuleb tõdeda, et seoses uue töökohaga olen viimase pooleteise kuuga omandanud palju uut ja vajalikku teavet peamiselt müügitööks, aga mis kõige positiivsem, ennast huvitab ka. Tegemist ju ekstreemspordi ja selle juurde kuuluvaga.
Paari sõnaga millest siis on juttu olnud ja mida olen õppinud.

Esimene koolitus - peamine info murdmaa- ja mäesuusa ning lumelaua kohta. Erinevad Rossignoli ja Flow tooted, peamised tehnoloogiad, mida-kellele jne.

Teine koolitus - toidulisandite koolitus. Esimene üldisem ülevaade Extreme Spordis peatselt pakutavatest toidulisanditest, mille all on siis mõeldud kreemid, pulbrid, vedelikud. Põhiliselt käidi üle toodete eesmärk ning kellele ja millal midagi vaja on + mida miski sisaldab ja mis on erineva aine toime tarbimisel. Peaks tulema ka täpsem toode-tootelt ülevaatlik koolitus.

Kolmas koolitus - uutele töötajatele täpsem ja juba spetsiifilisem suusakoolitus, peamiselt mäesuusad käidi kõik läbi, mis poodides saadaval. Põgusalt ka murdmaast.

Neljas koolitus - nii vanadele kui uutele olijatele taaskord suusakamast. Suur rõhk murdmaasuuskadel, samas sai üsna täpselt üle käidud ka kõik mäesuusad.

Jooksvalt töö kõrvalt saab veel vanadelt üht-teist õppida, juba veelgi täpsemaid fakte ehk kuidas kellelegi suuska täpselt jalge alla pakkuda ja sobitada (seal on igasugused täpsemad nipid, kaalu ja pikkuse suhtes eriti).

Peamine, mida ma eriliselt ootan, on suusakoolitus, mis arvatavasti viib meid Kuutsemäele ning saab esimest korda jalge alla mäesuusa ajada, erinevad mudelid saab ära proovida, et ise tunda mis vahe suuskadel on. Ausalt öeldes seni olen ma pool naljaga nöökinud mäesuuskadel liuglejaid, et viska põõsasse ja osta laud. Praegu on mul tõesti tunne pärast neid mitmeid koolitusi, et Rossignoli mäesuusa kraam on nii spets ja oma ala tipp, et lausa patt on mitte ära proovida.
Samuti pidi Kuutseka ka (bossi lemmikväljend) "vägisisuusatamise" ehk murdmaasuusatamise koolitus ka tulema, ehk siis testime tooted läbi.

Kui jõuaks veel uus lumelaua kraam kohale ja mingi sõidukoolitus ka neile - oi, ma oleks kala vees siis! :)

Aina mugavamalt tunnen end Solarises tööl olles ja superluks on lõpuks ka murdmaa ja mäesuusaga lähemalt kokku puutuda ning tundma õppida ala täpsemaid nüansse.

Ega tali taeva jää, seega seadke sammud Solarise Extreme Sporti varustust soetama, ootan teid külla!

a.

Wiley & Chew Fu - Take That

No comments: