Thursday, May 13, 2010

ei ole enam kaugel...

tõepoolest, täna kolme nädala pärast ma juba lendan puhkama ema juurde kreekasse ja sedakorda tõesti puhkama!
eelmisest aastast sai õppust võetud, et tuleb varem minna, siis on ilmad kindlalt paremad ja saab saarele ka minna. eelmine aasta käisin augustis ja siis on saartel juba jahedam.
tänane ilm siin kodumaal oli ka täiesti vääriline sellele, mis tulekul on seal tõsiselt soojal maal.
sai emaga juba arutatud ka plaane, mis teeme ja kuhu läheme. jõudsime konsensusele, et Skiathose saarele tuleb jälle minna, samasse kohta ööbima kus eelmine kordki '06 aastal ja lihtsalt puhata kõigest. selleks ju puhkus ongi. tahan lihtsalt lebada rannas, bassu ääres, mingi jahi või laevaga merele minna ja erinevaid randu avastada, seda helesinist vett nautida.
ilmselt enne saarele minekut sõidame peloponnesose poolsaarele taaskord ajalugu avastama, eelmine aasta sai ka käidud, aga ainult iidses olümpias. kreeka ajaloolised vaatamisväärsused on lihtsalt seda sõitmist väärt ja ega see sõit sinna alla pole ka teab mis suur piin, pigem nauding arvestades vaatepilti, mis avaneb 50% sellest distantsist. õnneks on emal seal üks härra, kes üldjuhul organiseerib ette kõik ööbimiskohad ja asjad valmis, saarel on juba vana tuttav öömaja olemas, ma pistan teile vesistamiseks ja meenutuseks paar pilti ka siia.

aga mis ma siin ikka ise ka vesistan, palju pole jäänud, nüüd saab jala korda ja jälle tööle viimaseid ponnistusi tegema, et ikka naudinguga juab 2 mai õhtul öelda, et puhkus on alanud!

teie nautige, kadestage, vesistage, kraapige silmad peast välja, mis iganes, aga ma teen seda meelega ja pistan siia pilte nii skiathosest kui ka mandri elust, mis mind jälle ees ootab ;)

jaasas!

'06 Skiathose pildid!









'09 veinitamas Olympia linnas
musi, seal kerge vein?

2 comments:

hanne-loore said...

poleks paha küll jah.. :D

Brittel said...

vabandust, et ebaviisakas olen, aga otseses mõttes MINE PERSE( nende ebameeldivate piltide pärast )