Monday, May 3, 2010

heellouuu!
nagu tundub, on viimasel ajal tulnud kõigil jälle tuhin blogisid värskendada uute jutuvadadega. sama ka siin pool klaviatuuri.
peangi kontrollima, mis tegemistest viimati kritseldasin...või midagi sellist tegin
leidsin, päris pikalt möödas mõnest nö asjalikust postitusest.
tulemas on üsna vunts viimane kuu kodumaal enne puhkust, paari sõnaga siis
tegelt, mis eelmise nädala lõpus toimus.
laupäeval oli üks tore päev, musi käis külas, veetsime mõnusalt aega vanemate ja väikse vennaga, vaatasime filmi ja jalutasime aguli vahel, tutvustasin veidi kohalikke vaatamisväärsusi. õhtu jätkus hookah's tanni ja olaviga kossu esimest finaali vaadates ja hessi einet nautides, tann elas üsna jõuliselt kaasa, poisid said 2 tundi tööpäevast kenasti täidetud.
sakku jõudes atv chill, taaskord kuskil midagi ei toimunud.
pühapäeval taaskord perepäev, vanemate ja Richiga pubisse lõunatama - quality time!

Richardile pole pubi enam võõras koht

pärast pubi pätuga kalevi spordihalli tasuta rait keerlese debüütkontserti vaatama.
ükskordki üks sisutihe ja mõnus nädalavahetus veedetud, kvaliteetaeg töövabadel päevadel

aga pikk kuu on ees, kenasti 165 töötundi graafikus kirjas, esimesed 11 said täna seljataha jäetud.
spordirubriigis on ees mängupäevad 16, 20, 24 ja 29 mai (esialgu) ehk vastavalt viimsi 3on3, valla mv poolfinaal, valla mv finaalpäev (kas 3 koha või finaalmäng) ja lõpetuseks sprite 3on3 avaetapp mustakivis. nende vahele võib tekkida veel välguga mänge, aga pole kindel, kõik oleneb teistest alagruppidest. muidugi ei möödu töölt vabad päevad ilma trennideta, jõusaalis suvevormi lihvimine liigub tulemuste järgi õiges suunas (tundub vähemalt).

aitab spordist, muid ettevõtmisi. 29ndal peaks jõudma erki moeshow'le, vähemalt tuli täna käsk arvestada selle üritusega ehk ilmselt suht otse turniirilt minek, ei tea kas pesemagi jõuab, näis-näis! olenevalt streedil saavutatud kohast võib pärast erkit ka afterparty plaanidesse mahtuda (eelmine aasta oli väga awesome aftekas, suvi sai tõsiselt käima lükatud)!
mis veel...ahjaa, juba sel reedel lähen siis lõpuks teen kunsti enda peal, suuresti tänu mäxile saab see teoks. kas on paremat sõpra olemas - joonistas kavandi, tuunis ja sättis seda vääääga pikka aega, orgunnis nädalaid sobivat aega et asi teoks saaks ja kõige tipuks tuleb veel kätt hoidma! true bro!

see ongi ilmselt kuu tipphetk
ja sellega on hetkel hea lõpetada

homme siiski tööpäev

one!

No comments: