Monday, May 24, 2010

"sada vatti sind pimestab ja doktor ütleb tervist!"

reedel poodi sulgedes oli dilemma, kas minna koju või jääda linna natukeseks või jääda linna pikemaks! võitis variant, mida siin pakutud ei olegi - jääda linna ööseks ja minna hommikul tööle.
aga mismoodi siis
poeuksed kinni, tenksiga poodi, paar külma näppu, phil helistas, kohtusime, tegime esialgse plaani, forumi keskuse juures tegime teise plaani, nordea centrumist võtsime nelipaki külma, maandusime räpase juures!
nautisime külma, vaatasime arnoldi "pumping iron" filmikest, läksime härga täis, siis avastasime, et kell on palju, hingasime külma topeltkiirusel sisse ja pajeeehhhaliiiiii!
jalutasime jõe tänavalt räpase urkast sikupilli, viimased jutud ja jätsime tenksiga hüvasti, läksime koeraga rock cafe'sse, kus meid...või noh...jah....oodati, mimicry esines ära, ei näinud (pole väga kahju ka) ja piletit ostes oli TT tomahook paugu ära pannud ehk Toe Tag live sai alguse. kohtusime neidudega, võtsime veel külma, nautisime, hea laiv oli, päris pikk, nalja sai, eriti hea oli trumm-kidra kombo lives, aga vanameistrid genka ja revo ei väsi ka eal vist.
pärast väikest pausi ja tantsukinga klõbistamist pop idiot, kaua ei viitsinud kuulata, saatsime neiu "koju", koeraga edasi linna peale, balou ees selgus, et sulli pole ja ei viitsigi minna enam, lähme istume hollywoodi kõrval, räägime juttu ja patrickusse - mõeldud-tehtud. patrickus rääkisime...ja rääkisime...palju rääkisime. lõpuks edgari burgeriputka, kännis soomlased küsimusega "do you hate finnish people?", vastasin "voit puhua suomeks" ja meenutasin 2:0 jalkatulemust. paar äratuskõne kell 4 kodukanti ja räpase juurde kerra. hommikul tööle - väga hea ei olnud, aga väärt õhtu oli selle eest! terve päev maksin kenderi süsteemide järgi intressi.

kerge lõõgastus kvaliteetseltskonnaga tegi head!
pistan teile kolm klippi TT livest ka siis, sorri, et kummuli vahepeal filmisin! saate aru küll!






No comments: