Friday, June 4, 2010

saalihooaja lõpp

KK Välgu ridades sai eile-üleeile saalihooaeg lõpetatud ja võib täitsa öelda, et edukalt.
jõudsime siis tallinna meistrikatel final 4'i, mis toimus näituste paviljonis.
tibakene mängudest sõnas ja pildis

...

poolfinaalis tuli vastu vana hea tuttav nõmme rim. meeskond oli hästi meelestatud, tahe võita oli enneolematult suur. võibolla ka sellest edasine mängu käik.
kohtumine algas nagu ikka, tempokalt ja tasavägiselt. esimese veerandaja isegi võitsime ühega. sellele vastas teisel poolajal rim aga tõsise tormitulega, kolmeseid tabati müstiliselt, vahelduva eduga isegi joosti meid (noori!!!) üle. olgu mainitud, et vastas olid nimekad mehed : Priit Ilver, Raido Roos, Indrek Reinbok, Erki Kivinukk, Martin Pius jne. meil kadus meeskondlik mäng totaalselt, ülemõtlemine oli teemas ja vastu tuli lõpuks võtta 33 punktiline kaotus. isiklikust vaatevinklist väga masendav mäng. tunnetust polnud, vise ei läinud, tihtipeale ei saanud palligi mitmed minutid järjest. kuid tuleb ette selliseidki mänge. you have to live with that!
no further comments needed!
mängu põhjalik statistika siit




suurem kogus pilte facebookis minu galeriis!

seega tänu rimile alistumisele tuli eile astuda lahingusse EAG/Scanweldiga pronksmedalite eest.
vastas taaskord nimekas seltskond : Erkko Linnas, Mario Polusk, Raido Ringmets, Silver Kallas, Priit Pihela, Gert Hendrikson, Indrek Kaarlep jne.
võitlust ja pinget jagus seekord lausa viimaste sekunditeni. kord üks peal, kord teine peal. enam me vanuritel end üle joosta ei lasnud, täiskäik läks nii mitmelgi korral peale ja ühel hetkel saime vist isegi 10:0 spurdiga maha.
kiire edasivaade viimastele sekunditele. Küttis tabas 4 sekundit enne normaalaja lõppu kaks vabaviset, viies Scanweldi sellega 3 puntkilisse eduseisu. kiire time-out ja audi lahtivise keskjoonele. kindlalt vaja kolmest. Ron oma meisterlike petetega suutis end täiesti üksindusse mängida, üks põrge, kolmene teele....ja tuleb rõngast välja. lauast ka enam palli sisse ei saadud ja neljas koht on tõsiasi.
tuleb tõdeda, et siiski langesime vägeva võitlusega, seekord jäi lihtsalt see viimane touch puudu, järgmine kord paremini!
enda seisukohalt üks hooaja parimaid mänge kroonimaks tõsist arenguaastat...ja seda 22 aastaselt. aga selle nimel on terve aasta tööd kõvasti tehtud. ja mitte ainult "isetegemise" poolest, vaid selle mängu statistikat vaadates näete seal ühes tulbas vägagi märkimisväärset numbrit. meeldiv on ka tõdeda, et taaskord sai e,e tiimi partneri erikuga kenasti kokku kompunnitud, sealt ka kaks edukaimat skoorijat, kuigi ma ei väärtusta vähem kogu meeskonna effortit, kõik andsid 115% platsil, võitlus oli veri-ninast-välja kategooriasse sobiv
statistika siis siit
pildimaterjali ka...











pilte sai palju, aga veel rohkem läheb taaskord facebooki galeriisse!
go check out!

anthony läheb nüüd puhkama soojale maale, 10 päeva idülli kreekas!
bye-bye, bitcheeeees!

No comments: