Wednesday, May 12, 2010

injured!

nagu öeldakse "pill tuleb pika ilu peale", täna pidas see 100% paika!
esimene tallinna meistriliiga play-off mäng Eesti Raudtee vastu algas minu poolt 9 järjestikuse korviga, kõik lihtsalt sujus ideaalselt
teine poolaeg ei olnud ka kõige halvem, ühel hetkel sain söödu kiiresse, kaitse tuli küljelt, hüppasime kokku, panin viske teele ja maandusin parema jala varvastele ja siis toimus maandumine väga valesti ja väga kiirelt. tunnistan, et pole veel niimoodi karjunud ja küüntega parketti maast lahti kiskuda, valu on müstiline!
varvastele maandumise järel väändus jalg kuidagi eriti väljapoole, hüpe oli ka kenake, pealtvaatajadki mõtlesid, et nüüd on jokk! :D

mäng õnneks lõppes siiski meile positiivse tulemusega. vaatamata vigastusele jõudsin 14 punkti postitada ja see teeb meele eriti mustaks, viimasel ajal oli mänguisu tagasi ja kõik platsil sujus ideaalilähedaselt. nüüd tuleb tõdeda, et pühapäevane 3on3 avalöök viimsis jääb ilmselt ära.
lootus püsib, et 20ndal olen saku valla meistrikatel taas rivis, poolfinaal vaja ikka ära võtta ja 24ndaks finaalikoht lunastada.

traumapunktis sai stangega (aitäh, et tiksusid ja huumorit korraldasid) 2h40min veedetud, kusjuures rekordit ei purustanud, see jääb ikka 2006 suvesse, kui pärast varbaluu murdu sai üle 3h kesklinna traumakas veedetud. ratastooliga sai rallitatud, telerit vaadatud, mitme erineva ukse taga oodatud ja väljamaalastele taksotki kutsutud.
parima huumoriga sai siiski hakkama röntgeni registratuuris istunud daam, situatsioon järgmine....
olgu enne veel mainitud, et mustamäe haigla uus osa on üsna loodusteemaline, põõsad ja puud ning metsateemalised pildid igal pool.
Siim "Vabandage, kus siin WC on?" daam registratuuris "minge sinna põõsa taha!"
nii Siim, mina kui ka oma härrat oodanud naisterahvas olid naerukrampides, hea et ma ratastooliga ümber ei käinud. registratuuridaam sai üsna kiirelt ka ise oma huumorist aru, hiljem rääkis seda medõele, kes ta viisakalt "mine kanni!" kommentaariga kostitas!

aga mis siin ikka, viskan teile kaks pilti oma jalast ja jätkan ravimist. loodetavasti suudan piisavalt rahu anda ja varsti platsile naasta!

rahu välja!

PS. vigastusega tekkis 5 järjestikkust vaba päeva, kuna kolmap-neljap väga tööle selle jalaga ei kipu! awesome, igas halvas asjas on ka kübeke head, saab puhata!
PS2. pärast mängu tuli musi saalist läbi, midagigi, mis tuju parandas! aitäh sulle, kallis! :*

jala seisund traumapunktis kell 23.36

jala seisund koduses miljöös kell 01.48, veel vist väga ei parane