Thursday, September 13, 2007

Day 1 kokkuvõte

Niisiis, esimene päev ilusti õhtusse veeretatud. Natukene linna nähtud, hotellituba uudistatud ja siis korvpalli ohtralt jälgitud.
Kolm mängu oli siis täna kavas, mis me ka isaga kõik ära vaatasime : Saksamaa - Itaalia, Prantsusmaa - Türgi ning lõpuks Leedu - Sloveenia. Emotsioone mängudest ja mänguväliselt saalis toimunust nii palju. Saalis oli täna kohal The NBA Legend isiklikult - Mr. Bill Russell!!! Väga võimas on sellist kuulsust ja legendi oma silmaga näha.
Mis aga mind rõvedalt juba häirib, on see, et hispaanlased üldjuhul ei saa aru isegi sõnast "other" või "sandwich"..nad lihtsalt ei jaga inglisekeeles mitte mõhkugi. Ainult hotellides ja vb ka mingi suuremates kaubamajades/poodides oskavad rääkida nii palju, et tegemised tehtud saaks. Loodetavasti spordipoodides oskavad ka, minu jaoks põhiline :P

Nüüd aga viskan pikali, naudin veel natukene shokolaadi, täidan kõhtu ja siis suikan unne, mida pole juba ammu näinud! Tulemas on üks väga mõnus päev Madridi linnapeal ning õhtul 2 väga tasemel mängu!
PS! Homme on lootust näidata ka esimesi pilte ;)
Pce y'all!

Weezer - Island In The Sun

No comments: