Wednesday, September 12, 2007

Hola Madrid!

Kohal siis lõpuks omadega...
Väike äpardus siis juhtus teepeal, sellessuhtes et läpaka aku sai tühjaks lennul Tallinnast Kopenhaagenisse ja ei saanudki ohtraid muljeid kirja panna enne Madridi lennukile istumist..
Nüüd siis aga tagantjärgi mõned muljed...
Tallinnast Kopenhaagenisse lend oli mugavus ruudus, istusin üksi kolmeses reas ja mu taga polnud ka kedagi, sain lõpuks ometi silma looja lasta ning kerge uinaku teha :). Seega ega midagi muud lennu ajal ei teinudki, peale õhkutõusmist pleier pähe ja tuttu.
Kopenhaageni lennujaam siis...on ikka suur küll. Päris tükk aega jalutasin oma väravasse, pea pool tundi. Tee peal kõik uhked butiigid-värgid.
Istutasin siis end oma värava juurde maha, pleier pähe - kurikuulus lennujaama lugu Looptroop - Fly Away mängima, tups alla ja sudokut lahendama...palju mõnusamat olekut ei anna tellida ;)!
Üks asi mis mulle taanlaste kohta silma jäi - on alles ilusad naised :D!!! Kopenhaagenist Madriidi lennul oli üks stjuardess, kes teeb silmad pähe ka Eva Longoriale endale!! Aga palju ma tedagi vaadata jõudsin, kohe kui sööki pakkuma hakati, vajusin unne ja jäingi söögita :P
Luugid tegin lahti alles siis, kui toidujäänuseid kokku korjati ja veini pakkuma hakati :P.
Okei, fast forward...lõpuks siis Madridis kohal peale piinavat 3 tundi kitsas nurgas istumist. Vanemad ilusti autoga vastas ja algas autosõit ühest linna otsast teise, et hotelli jõuda.
Madrid on ikka ilus linn küll! Kes ei usu, tulgu kaema. Ja see on veel mu esialgne autoaknast nähtu põhjal avaldatud emotsioon.
Hotell....5 tärni, Ritz hotelliga üks kõige elegantsemaid ja kuulsamaid siin linnas läbi aegade! Tuba on nii suur, et võib ära eksida :P!

Aga mis siin ikka, isa sai ka end valmis..stardime kahekesi Saksamaa - Itaalia mängule!

PS! Ei pruugi väga palju selle reisi jooksul muljetada vist, nett maksab 24h eest €18 :S, päris paras kirves!
Loodetavasti kuidagi saan teile muljeid kribama tulla. Tean, et vähemalt üks huviline käib neid pajatusi vähemalt poole silmaga kaemas!

Päikest kõigile kodumaale!

Looptroop - Fly Away

2 comments:

Sparky The Stinkfist said...

Nermal seiklus Sul juu! :D

sultan said...

no tuleb nii välja, pidevalt tegevust ;)