Monday, September 17, 2007

Day2!

Jälle üks mõnus päev mööda saadetud Madridi vaatamisväärsuste ja korvpalli rüppes.
Lõuna paiku tagastasime siis rendiauto ning suundusime jalgsi Madridi sightseeing bussile, millega võtsime ette kõigepealt ~1h kestnud ringsõidu mööda ajaloolisi vaatamisväärsustest. Peale seda väikene jalutuskäik ja kosutav õlu Retiro pargis ning siis teisele bussile sama hinna eest, mis siis käis läbi kõigi tähtsamate modernsete ehitiste juurest. Ütleme nii, et meelde jäid päris paljud majade ja ehitiste nimed, küll aga ajaloolised faktid ei jäänud väga meelde :P!
Õhtune kava nägi ette siis...huvitav-huvitav küll, mida :D – eks ikka kõrgtaseme korvpalli jälgimist. Mõlemad mängud kahjuks lõppesid mitte soovitud tulemusega, aga tuleb tõdeda, et seekord võitsid tõesti kaks tiimi, kes olid oma vastastest paremad – Venemaa Prantsusmaast, kuigi ei olnud venelaste mäng kohe kindlasti mitte parimate ega ilusamate killast, kuid viimasel minutil siiski mäng enda kasuks pöörati – ning teine mäng Hispaaniale võiduga sakslaste üle. Seda mängu me lõpuni ei vaadanudki, kolmanda veerandaja keskel otsustasime isa ning ta hea sõbra José’ga liikuda edasi ühte restorani. Ja seal me ei veetnud mitte vähe aega :D! Umbes 22.30’st kuni 1’ni sai jutustatud ja kõike head-paremat söödud. Tegemist oli siis kalarestoga, kus toidud olid tõesti kõrgest klassist. Samuti joogid – seal restoranis sain ma esimest korda head õlut nende kahe päeva jooksul. Õhtu restoranis lõpetasime toitu kõhus mõnusamalt seedima aitava ürdilikööriga, mida on ka plaanis kodumaale paar pudelit tuua testimiseks.
Niisiis sai teine päev Madridis mõnusalt öösse veeretatud ja võib magama keerata. Telerist näitab aga poker tv’d ehk texas hold ’em pokkeri ülekanne, seega kaen seda veidike ja siis tuduma.

Mis siis muud kui homseks puhkama!
C y’all!
Jurassic 5 – Work It Out

No comments: