Monday, September 17, 2007

Neljas päev – vast kõige suurema emotsiooni ja kogemuse päev!

Aga selle peamisest põhjustajast hiljem.
Päev aga algas nagu ikka, rikkaliku ja superhea toiduga oma hotelli hommikusöögil.
Edasine plaan oli linna peale jalutama minna, käia jala veel mõned peamised kohad ja vaatamisväärsused läbi, ilm oli lihtsalt super! Polnud veel 10t minutitki jalutanud, kui Tarakanov helistas isale, et ehk tuleks Plaza de Colón’le veteranide mängule mängima, mõned mehed ütlesid ära, nagu näiteks üks leedu koondise abitreener. Nii me siis rääkisime ta ümber, et mängima läheks, kõik varustus selleks mänguks antakse ju kohapealt. Ja tuli välja, et väga õige otsus oli see. Värk kõik toimus siis suurel väljakul, kuhu on püsti pandud igasugused telgid ja viskevõistlused ja atraktsioonid, mis seotud korvpalli EM’ga. Lisaks on sellel samal väljakul veel Kolumbuse ausammas ja hiigelsuure lipumasti otsas hiigelsuur Hispaania lipp lehvimas.
Niisiis..ilm, nagu eelpool mainitud, oli mega. Veteranid pidasid maha lõbusa, kuid siiski võitlusliku mängu. Nänni selle väikese 2x8min mängu eest sai parajalt – tossud, mänguvormi võis endale jätta, lisaks veel saadetakse igale osa võtnud veteranile hiljem koju Samsungi mobla..arvata on kes isa oma kasutama hakkab :P ;)!
Sellega sai aga nö. „jalutuskäik“ läbi. Isaga tahtsime basseini lõõgastuma minna, mida kahjuks siiski meie hotellis ei eksisteerigi. Samal ajal külastas reisi kolmas liige hotelli juuksurisalongi.
Ilus laupäev jätkus seltskondliku lõunasöögiga. Jose oli kohaks jällegist valinud super restorani väga heade toitudega. Jälle üks mõnus 2h veedetud kõike head ja paremat kõhtu ajades. Tuleb ära mainida, et selle reisi ajal on praeguseks juba ära kobatanud uus kaalurekord – 84kg! :D
Nüüd...aga nüüd asume siis päeva ja vast selle reisi siiani põhinaela juurde! Kõigepealt tänan siin teie silme all Mr. Jose’d, tänu kellele see teoks sai. Jutt käib ühe jalgpalli meka, Estadio Santiago Bernabeu külastusest ja mitte lihtsalt ekskursioonist, mis juba 2 päeva on plaanis olnud, vaid täitsa Real Madridi mängust!!! Täpselt nii, Mr. Anthony Enden käis täna Estadio Santiago Bernabeul Real Madridi ja Almeria vahelist jalkalahingut kaemas! Emotsioonid – neid on siia trükkimiseks liiga palju. Kui 17ndal tagasi jõuan, siis alates järgmisest päevast, teisipäevast võite helistada või sabast kinni haarata, kus kohtate mind ja paluda emotsioonide kokkuvõtet. Mäng ise oli tõsiselt kõva, ohtlikke olukordi, äksjonit ja väravaid tuli piisavalt, et lugeda mu esimene suure jalgpalli lahingu külastus rohkemgi kui kordaläinuks! Tõesti, lahingu mõttes mänguga mul vedas!
Oeh, vanemate sõnul oli korvpall ka täna olnud väga tasemel, tulemused täitsa meeldisid, jääme ootama homset Hispaania-Venemaa finaali.
Lühidalt veel homsetest plaanidest. Peale hommikusööki on 100% kindel Madridi ühe kõige tähtsama ja kuulsama kunstimuuseumi Prado külastus. Peale seda tahaks mina vähemalt ära käia Santiago Bernabeu staadioni ekskursioonil, kus saab lisaks väljakule külastada riietusruume, muuseumi, staadioni laealust jpm. Väike shoping Footlockeris, loodetavasti...ning õhtu lõpetame kogu reisi põhiürituse – korvpalli EM’i pronksimängu ja finaaliga!

Nüüd aga jätan teiega nägemiseni, naudin edasi vahuveini ja veini hilisel öötunnil, lisaks veel väga shokeerivad ning huvitavad uudised!
Peace out!

Sergio Mendes – Capoeira Do Brazil

No comments: