Monday, March 24, 2008

2 weeks left..

2 viimast nädalat jäänud veel kipsiga, siis läheb elu jälle mõnusamaks. See poolteist kuud on ikka nõme olnud, järjekordselt, paljudest asjadest peab loobuma nagu näiteks laupäeval nüüd ei saanud Henri sünnipäeval atv'ga rallima minna, samas leppisime kokku et teeme selle aprillis-mais järgi.
Pidevalt peab igal pool natukene näpistama ja järgi andma, väsitab ja muserdab meelt.
Ja üleüldse, nüüd kus 2008 aasta esimene kvartal hakkab läbi saama, võiks teha väikese kokkuvõtte aasta algusest. MITTE HEA! Negatiivset on nii palju olnud, üsna kindlalt kaalub üles selle poole. Tüli kodustega, millepärast kahe inimesega ligi poolteist kuud ei suhelnud, aga selle klaarisin naistepäeval lõpuks ära ja kodus olemine on peale seda jälle palju mõnusam. Operatsioon, mis on nii palju tüli tekitanud, pole paljusid meelisasju teha saanud jne. Lisaks veel mõned valed otsused, tehtud teod, mida ei saa tagasi võtta ja veel palju keerulisi sõprussuhteid. Positiivne ei ole ka muidugi unarusse jäänd, Mihkliga on lihtsalt ebareaalselt ettevõtmisi olnud ja läbi aegade parim connection tekkind. Trenni olen ikka piisavalt teha saanud, jalad ja kere tulevad kätele järgi vaikselt. Suve ootus on juba nii suur, 5on5 turniir, suvised plaanid hommikust õhtuni boomboxiga väljakul veeta, päike, vormis kehad, rand...kõikeeee!
Aga kõike seda kokku summeerides...ma ei ole see aasta olnud absoluutselt mina ise. Vana sära ja rõõm on kadunud, ikka mõned rõvedad murekoormad lihtsalt pressivad õlgadele. Lisame veel mõned lollid teod-juhtumised ja saamegi ilusa kompoti, mida nüüd vägisi alla pean kulistama.

Fakk lihtsalt, nii tahaks paari aasta taguseid aegu, kui olin veel gümnaasiumis, pea üsna laiali otsas, rõõmsalt lidusin kooli koridore mööda ringi ja lihtsalt lõbutsesin. Suudaks ehk hoiduda ka mõnest drastilisest veast, mida oma elu keerdtrepi astmetel teinud olen..

Oeh, kell on ka vahepeal palju saanud, on aeg unedemaale libistada end.

Anthony
ZzzZzzZzzzZ....
pce!

Lord Finesse - Hip 2 Da Game

No comments: