Thursday, March 6, 2008

23.02 - tänaseni!

Ei ole päris mõnda aega kirjutand tegemistest. Ei saaks öelda et palju on vahepeal toimunud.

Alustuseks sealt, kust pooleli jäi - Miss Valentine teine päev. Kerge hommikusöök hotellis, kott kokku ja Alecoqi poole ajama. Plaan oli peale võistlust kuidagi koju põrutada. Saalis miitisin Kiki ja ta rühmakaaslastega, oli kellega vähemalt suhelda. Nalja sai järjekordselt rohkem kui rubla eest. Loomulikult jõudsin jälle saali peale nende esinemist, kummalgi päeval ei näind seda, kurb. Vähemalt nägin nende gala esinemist. Gala ja ülejäänd show ajal põksusin jälle Mareku ja Anniga, ei saaks öelda et lõbus polnud. Pärast saime ilusti Piruetti bussidega koju, Kiki rühmaga sai normaalselt kino bussis.

Järgmine päev Mihkliga Rootsi kruiisile. Reis, mis ei kannata "trükimusta". Anzu oma sõbrantsiga oli ka reisil, normaalne põks ja möll käis. Paar riidehilpu sai ostetud, maha kõndisime Stockholmis ligi 15km, peamised poed said paar kordagi läbi käidud. Täiesti hull, kus rootsis on ikka neiud alles, tänavapilt on niiii ilus lihtsalt. Tallinnas vaatad tänaval ringi ja nii harjumatu oli, isegi pärast seda ühte päeva. Reisi põhihuumorist ei kannata tõesti kirjutada, märksõnad "Alla A kajuti ei reisi, alla rootsi laua ei söö, alla Absoluti ei meki". Keegi teine ei teagi, kui palju huumorit selle mehega ikka saab! Tõeline semu. Teinekordki ja isegi pikema reisi võtaks temaga ette, villand ei saa.

Rootsist tagasi jõudes tuli tagasi kodumaa ellu süübida, kool jne. Veel ei saa kurta, üritan endast kõik anda.

Nädal möödus edasi rahulikult, kergelt Välgu edendamise märgis. Reedel oli ees 12's mäng Välguga, vastaseks oli Parmek. Kokkuvõte eelmises postituses by Mihkel. Peale mängu kiire change clothes ja Kapten Flinti HipHop Holidayle. Chalice esines, Mihkliga olime ilusti varakult valmis, Ats ja Olavi littisid rummi auto juures väljas. Tuttavaid oli iga nurga peal, sai tsätitud ja põksutud. Chalice oli tasemel, nii head lood, mõnus seltskond, Kiki koos Brone ja ühe sõbrantsiga seal meie juures, Anzu oli kohal, Eliss liitus ka meiega, Ats jõudis ilusti Chalice'i poole peal kohale jne. Pidu oli mõnus, rahvast oli küll palju, nagu kilud karbis. Sealt läksime edasi kesklinna Teele juurde Atsi, Mihkli ja Elissiga. Kerge põks puiduladumine ja kurgukastmine. Lõpuks saime Miku juurde mingi 6'st ja ajasime meestejuttu nii 7ni välja. Kordaläinud päev, positive emotions.

Pühapäeval äratus Mihkli juures, Mikk tuli Staapi vastu, läksime Kiili rühmvõimlemise Tallinna MV vaatama. Kiki ja muud tuttavad võistlesid. Nuudi, Gert ja Erko jõudsid ka kohale lõpuks. Tore oli lõpuks näha kaks korda Kikit võistlemas. Teiste tuttavate rühmad esinesid ka hästi. Järjekordne tore päev :) Juba ootame Aprilli võistlusi - siis kolm päeva järjest võistlused, peab kohal olema.

Nüüd siis jälle mõned päevad kodus veedetud, sai juuksuris lõpuks käidud, kitsehabe sai ka tera tunda ja isaga hakkavad asjaajamised laabuma jälle ilusti. Lähiajal oleks mingit veel suuremat positiivset lüket, ilmutust or smth vaja. Keegi ei teagi, loodetavasti tuleb!

Anthony,
fading away,
peace!

Promoe - Colgate White

No comments: