Thursday, March 27, 2008

Coach Enden

Ilmselgelt siiani selle nädala teemaks oli minu treeneriks olemine Saku 92-94 poistel. Vastaseks oli Viimsi ja mängus oli koht kolmanda koha mängus. Ette oli teada, et vastane peaks olema suurem ja kindlalt üle, aga nagu teada on siis paberil ei tehta ühtegi mängu ära.
Kuttidel silmad särasid kui kuulsid et mina nendega kaasa lähen, mitte oma treener. Meil siiski eelmisest aastast väga fann võistlustrip Pärnu kanti taga, kus mu treeneridebüüdis tegime Soku poistele tuule alla.
Platsile läksid kutid sära silmis ja hea tundega, mingit kartust küll ei olnud ja ei tohigi olla, eriti nii noortel tüüpidel. Mäng oli pull, sai seal igast erinevaid õpetussõnu jagatud ja nagu näha siis töötasid. Kahju, et teisel veerandajal mäng raskemaks läks kuna üks algviisiku pikk viga sai. Lõpuks tuli 3 punnine kott ära ja kutid said nüüd siis kolmanda koha peale mängima. Võibolla saan kutse ka seal treener olla, oleks mõnus kui midagi ette ei tuleks. Elame näeme.
Muidu on käsi siin natuke valu teind pärast kipsi vahetust, traadid pigistavad teatud liigutustel vastu mingit närvi või lihast, aga vähemalt sain oma kätt näha ja puhastada, Nii hea värske tunne on. Juba alla 2 nädala jäänd kannatada. Homme läheme Pärnusse Villule külla, pojal tuleb sünnipäev, väike põks ja jook ei tee selle puhul paha ju, pole teda ja Mirxi näind ka iidamast-aadamast. Saab väheke siit kodukandist ka eemale, mõtteid vähe puhata ja teisele lainele seadistada.

Teen veel ühe pogeri ja siis unedemaale, homme tahaks värskem olla kui siiani viimased päevad kui pole end korralikult välja maganud. Soovitus teile, magage normaalselt, see ei ole hea kui öösel kaua üleval ollakse ja hommikul ärkad kasvõi 10, raske ja tappev on, ma hakkan seda vaikselt juba mõistma.
Ehk siis magama, homme tõmbab reaalse huumori peale Pärnusse minnes!

Pce out!

Blu & Exile - Dancing In The Rain

No comments: