Thursday, March 6, 2008

Välgul 12 võitu kirjas!

Kokkuvõte Mihkli poolt kokku klopsitud.

KK Välk vs Parmek
koht:TTHK
aeg:29.02.08
publik:30
tulemus:66:57
veerandajad: 1.17-12 2. 16-14 3. 15-11 4. 20-20
Statistika:
Mihkel 19 pts, 10 rs, 4 lp, 3 vl
Aleksandr 14 pts, 11 lp (8 ründes!!), 5 vl
Taaniel 12 pts, 4lp, 1rs, 1vl
Andres 7 pts, 3lp, 2 rs, 1 vl, 2 bl
Raul 6 pts, 9lp
Tarmo 5pts, 3lp, 3 rs, 1 vl
Karol 3 pts, 3lp, 1 rs, 1vl
Olavi 2lp, 1rs

Mängu kokkuvõte:
Algselt täiskoosseisus toimuma pidanud mänguks jõudis küll kohale vaid 8 meeste, kuid saime siiski oma töö tehtud ning tõime võidu koju. Terve mäng mõõdus tegelikult üsna uimases rütmis ja üsna väikse võitluse ning passiivsuse vormis. Võitjas küll mängu jooksul kahtlust ei olnud, ent me ei saanud ka kordagi oma õiget hoogu sisse, et otsustavalt vahe sisse teha, millest on pisut kahju, arvestades, et peale rahvaliigat on tulemas meistriliiga, kus sellise mänguga võitu koju ei tooks. Selleks võikski ikka kõik mängijad end platsile ajada ja pingutada.
Mängupildist jäi eelkõige silma, et palju mindi lahendama kohe esimese söödu pealt, seda tuleb muuta. Samuti peame kaitses rohkem rääkima, et pallid vahelt kätte saada ja oma korvil kaas peal hoida.
Positiivset oli samuti üsna palju. Tore on taaskord tõdeda, et meil on sõpru kes end ikka kohale vaevuvad ajama, et oma häälega meile abiks olla. Mänguks valmis vorbitud poster/plakat mis iganes sai ilus.
Nüüd on vaja veel järgmine reede samas kohas samal ajal mäng ära võita ja siis lähme vastu viimasele mängule ning karikale medalitele. Päris viimasele mängule ootame kõvasti toetajaid ja sõpru!
video!
http://www.youtube.com/watch?v=bqklDIH0ZcI

Muu info
www.v2lk.net


Omalt poolt lisaks veel seda, et tõesti oli tore näha nii palju publikut jälle saalis, häält oli mõnusalt kuulda ja loodetavasti suudame pushida kaheks viimaseks mänguks veel rohkem rahvast saali. Raske on vigastatuna platsi kõrvalt seda mängu jälgida, tahaks nii platsil olla ja oma panuse anda parema mängupildi jaoks. Peame end kokku võtma, sellise mänguga Tallinna meistriliigas laineid enam ei löö. Loodetavasti saame varsti uued mehed ka vormidesse ja platsile lükata oma oskusi näitama. Lähieesmärk on siiski need 2 viimast võitu kindlalt koju tuua ja kuldmedalid kaela saada!

Usher ft Young Jeezy - Love In This Club

No comments: