Wednesday, March 12, 2008

Oh happy days..

Lihtsalt ebareaalselt ilusaks on kõik peale laupäeva läinud.
Laupäevane väike pralletamine, mis algas Niiduki ja Altoka juures ning kandus edasi Maarjamäele Elise juurde. Pühapäeval tore põks Nuudiga, väikesed asjaajamised AMG'ga ringi põrutades.
Esmaspäeval avastasin koolis, et loengut ei toimu, võtsin jalad selga ja põrutasin linna poole poode kammima, jalatseid valima. Pärast isa liitus ja kauaoodatud papud tulid ära. Teisipäeva õhtul Mihkli juures puzzle ja põks, sai päris kaugele edasi toodetud seda palapeli.
Ja tänane, oi mis päev. Kumbki meist ei saand üles, lükkasime äratuskella mõnuga edasi. Pika peale kuulsin kuidas kõrvaltoa tegelane end püsti ajas ja hakkas toimetama. Järjekordne ajaviide RaM koolis, vahepeal Magdaleena haiglasse ja siis tagasi RaM'i, kus sai päeva peale päris palju toredaid tegelasi nähtud, keda polnd mõnda aega näind ja panid naeratama :)
Edasi kooli, järjekordne lõbus loeng Egerti poolt ja mõnus kooliseltskond. Ja peale kooli järjekordne tõestus sellest, et isaga on kõik cool ja sain oma kauaotsitud ja nüüd peale leidmist paar päeva oodatud püksid kätte.
Õhtul tegin veel korraliku jõmmi peale, müttasin jalgu ja kere! Endale lubatud treeningkava pidamine kuni kipsist vabanemiseni tuleb tiba hiljem, kui öö ära magatud. Jõmmis nägin ka veel paari väga mõnusat tegelast, kes panid pitseri tänasele päevale.
Kõik tundub lihtsalt nii hea praegu, ainult mõned asjad veel on mis saaks paremaks panna.
Aga üle pika aja on lihtsalt nii hea tunda rõõmu ja vaba tunnet jamadest.

Oh joy!
Anthony
tired as hell,
nights!

Alchemist - Hold You Down (ft. Nina Sky & Illa Ghee)

No comments: