Thursday, June 5, 2008

Ei, Emotsioon alustas suvehooaega!

31. mail sai toimuma 2008 suve esimene 3on3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõitluste etapp Haabersti Rimi parklas. Kohal oli ka Ei, Emotsioon rivistuses Anthony, Siim ja Erik. Harrastajates oli võistlustules 38 meeskonda, E,E sattus loosi tahtel viiesesse alagruppi, kus olid veel Metsast välja karanud oinad, Full House, TipTop ja Tartu 1. Esimeses mängus mindi vastamisi Metsast välja karanud oinad meeskonnaga, kellega oli kohe algusest peale väga agressiivne mäng. Mäng kaotati alles lõpusekunditel, kui vastaste kõige lärmakam mängija Ott tabas kolmese ning E,E oli sellega jäänud punktiga kaotusseisu. Kohe lahtimängust tehti Anthonyle küll viga ning koos veaga tabas ka viske, kuid kohtunik seda ei lugenud ning järgnes ainult vabavise, mida kahjuks realiseerida ei suudetud. Seega esimesest mängust tuli kohe vastu võtta valus kaotus. Vigadest aga õpiti ning järgnevates mängudes juba näidati palju kindlamat mängu. Ülejäänud kolm vastast alagrupis alistati kohati vägagi kindlalt ning sellega kindlustati ka alagrupi võit. Veerandfinaalis olid vastaseks juba suuremad ja kogenumad mehed, kahjuks tiimi nimi jäi kiire mängu alguse tõttu kuulmata. Mängu alguseks olid E,E mehed juba maha jahtunud, tiba ka väsinud, jalad töntsiks muutunud ja tuli vastu võtta üsna kindel kaotus.
Esimeselt etapilt seega 12’s koht, 1 punkt ning hulk tunnetust alanud suvehooaega silmas pidades. Oma trumbid suudeti ära kasutada vajalikel ning võimalikel hetkedel, näidati ka kõige tugevamate vastu südi vastupanu ning võideldi.

Esimese etapi kindlasti säravaima esituse eest hoolitses aga Erik, kes võitis kindlalt pealtpanekuvõistluse ning algatas sellega loodetavasti Emotsioonitute võidujada tänavustel tänavakorvpalli turniiridel. Võistlustules oli ka Anthony, kuid soojendusel kenasti realiseeritud dongid ei õnnestunud aga võistlusel.
Ei, Emotsioon jäi üldkokkuvõttes esimese etapiga rahule, tunnetus oli hea, koostöö sujus mõnusalt, kuid parandamisruumi jäi kõikjale.
Järgmise etteaste teeb E,E team juba 14. juunil, kui toimuma saab esimene And1 Streetball 5on5 etapp. Täpsemast lineup’st ning ajakavast tulevikus lähemalt!

Siinkohal tahaks veel tänada esimesel etapil kohal olnud isikuid, kes meid toetasid igal võimalikul viisil. Kaamera taga oli vapralt vaatamata eelmise õhtu pidustustele Siim "Stange", fotokaga klõpsutas pea 200 pilti Katre ning emotsionaalselt ning õpetussõnadega külvas meid üle Mihkel, aitäh teile kõigile! Oli ilus soe päikseline korvpallipäev ja loodetavasti tuleb neid see suvi veel palju.

PS. Videomaterjal mängudest ning pealtpanekuvõistlusest lähiajal tekkimas nii koduleheküljele kui ka siia blogisse!

Peace y’all and go ball!

Cunninlynguists - Old School

No comments: