Wednesday, June 18, 2008

Some adjustments needed to be made..

Nii, panen loo mängima...kohe...
..korras, Army of the Pharaohs - Gun Ballad läks peale. Lust kohe selle saatel kirja panna viimaseid saavutusi.
Teemaks sedakorda treening, Gym Junkie on reaalselt ellu äratatud selle suvega. Iseasi, kuhu ma selle tõsise treeninguga veel jõuda võin, aga igatahes praegu ma töötan oma hea enesetunde ja vormi nimel, et vähemalt suvistel tänavakorvpallidel hakkama saada ja ilma teha.
Aga see, mille pärast ma juba teist korda tänase päeva jooksul siia satun, oli hoopis tänane treening. Loomulikult ka eilne loomatrenn, jõmmis sai pleier peas korralikult loom ellu äratatud ja ülakeha mõnusalt ära killitud, lisaks veel mõnusad harjutused jalgadele, esialgu veel rahulikult. Õhtul oli nii hea selline mõnusalt lödi tunne, samas on tunda, et hakkab nagu looma! Eile tahtsin peale jõmmi minna viskama peale, aga saalis oli jäähoki meestel saalihoki trenn ja jäi kahjuks ära. Tuli täna tagasi teha, saigi peale kodu koristamise lõpetamist saali lennatud, poolteist tundi oli aega saalika trennini. Pleierist Juelz Santana album mängima ja vaikselt viske kallal töötama. Põhirõhk sai pandud visketehnikale, mis on peale oppi ja võibolla juba varem nii käest ära läinud. Laupäevase 5on5 piltidelt nägin oma praegust visketehnikat - PAHA HAKKAB! Tuli midagi ette võtta, ei ole ime, et vahel on vise ikka väga ebastabiilne ja jube väsitav. Käteasetus viske ajal tuli korda seada, et oleks lihtsam ja vähem väsitavam vise. Ja seda treening ka tõestada suutis, 100+ kolmest ja 100 vabakat sisse, kusjuures vabakad julgelt 80% tabavusega. Kolmeseid sai ka 8'ste streake'dena kotti uputatud. Tunne oli lihtsalt nii hea, kui selle tehnika saaks nüüd stabiilseks siis võiks juba vaikselt asja saada!
Pärast viskeid sai veel natukene jõmmis eile tegemata jäänud harjutusi pumbatud, kere ka doonusesse, et homne puhkepäev ilusti välja teenida.

Ausalt tuleb tõdeda, et mul pole ammu juba nii head enesetunnet olnud. Kõik tundub nagu ilusti sujuvat - kodustega, tööga, sõpradega, treeningute ja kossuga...lihtsalt nauditav. Kõigele lisab eriti head mekki veel igale meeleolule vastav muusika taustal, ilma milleta ma ei ela ning toitev söök, mida ma lähen kohe nautima. Näljane inimene on ju alati palju närvilisem ja pahatujulisem! :D
Kõik need aspektid on elu edu ühed võtmed!

Toit ootab, näeme/kirjutame lähiajal jälle!

Anthony
feeels goooooooooood,
Jou!

Kanye West - Good Life

1 comment:

Rootsikarol said...

ei usu, et veidi olen kade.